Meridian Skrevet 12. november 2010 #1 Del Skrevet 12. november 2010 (endret) På nyttårsaften spiser vi alltid kalkun med grønnsaker, rosenkål er viktig! og vi har potet og sjy. Har dere noen spesielle tradisjoner på nyttårsaften, eller spiser dere julemat da også? Vi spiste alltid julemat før, men så gikk vi over til kalkun nyttårsaften siden det var godt med noe lettfordøyelig Skriv gjerne hvor dere kommer fra også. Jeg bor i Oslo nå, og denne tradisjonen har vi hatt de siste 10 årene. Å, ja, jeg glemte jo waldorfsalat!!! Endret 12. november 2010 av meridian Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Sequax Skrevet 12. november 2010 #2 Del Skrevet 12. november 2010 Samme her...fra Østlandet. Her går også i kalkun med deilig, DEILIG waldorfsalat og brun, rik saus. Rosenkål hører med! Å NAM.... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Christiane_W Skrevet 12. november 2010 #3 Del Skrevet 12. november 2010 I år skal nyttårsaften feires hos meg og da blir det kalkun, Waldorfsalat, rosenkål (og noen andre grønnsaker), poteter og brun saus. Desserten er sjokolademousse med Grand Marnier i. Bor på Østlandet De siste årene har jeg vært rundt hos forskjellige venner og fått bl.a. elgstek, Beef Wellington, helstekt indrefilet og and. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Nyxe Skrevet 12. november 2010 #4 Del Skrevet 12. november 2010 Jeg har ingen tradisjoner nå, min eks sin familie pleide vi å spise laks sammen med. Alle ungene er jo ute og farter med julebukk programmet sitt, så det har aldri vært sånn praktisk med stor flott middag i familien min på nyttårsaften Vestlandet. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Favole Skrevet 12. november 2010 #5 Del Skrevet 12. november 2010 Vi spiser også kalkun med waldorfsalat, poteter, grønnsaker og saus. Nordland. Blir sulten bare av å skrive dette jo, sukk. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 12. november 2010 #6 Del Skrevet 12. november 2010 Kalkun og waldorfsalat her også. Østlandet Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Thorn Skrevet 12. november 2010 #7 Del Skrevet 12. november 2010 Da får vel jeg som vestlending skille meg ut: ingen nyttårsaften uten full pinnekjøtt-middag med hele slekta! (Og spaghetti for de sære og barna i familien som ikke spiser pinnekjøtt). Kalkun spiser vi som regel 2. juledag. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Frøken Helene Skrevet 12. november 2010 #8 Del Skrevet 12. november 2010 I barndommen og oppveksten: pinnekjøtt Nå: som oftest kalkun, men de siste 3 årene har vi hatt tapas istedet. Stor suksess! Er ikke sånn superglad i julematen, så da er det deilig med småretter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Arkana Skrevet 12. november 2010 #9 Del Skrevet 12. november 2010 Det varierer. Kalkun er julemiddag hos oss, så det gjentar vi da selvsagt ikke på nyttårsaften. Ofte blir det en viltstek, noen ganger ribbe eller noe annet vi har lyst på. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 12. november 2010 #10 Del Skrevet 12. november 2010 Den øvrige familien spiser småvilt (rype, hare, orrhane, tiur e.l.), mens jeg spiser pizza (enten hjemmelaget eller kjøpt). Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Katee Skrevet 12. november 2010 #11 Del Skrevet 12. november 2010 Samme som på julaften (hvis jeg er hjemme), dvs. pinnekjøtt, poteter og kålrabistappe Yummy!!! Fersken, riskrem eller fruktcoctail til dessert Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Meridian Skrevet 12. november 2010 Forfatter #12 Del Skrevet 12. november 2010 (endret) Den øvrige familien spiser småvilt (rype, hare, orrhane, tiur e.l.), mens jeg spiser pizza (enten hjemmelaget eller kjøpt). .... Endret 12. november 2010 av meridian Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Putri Skrevet 12. november 2010 #13 Del Skrevet 12. november 2010 Kalkun med tilbehør her også! Både bor og kommer fra Bergen :-) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anglofil Skrevet 13. november 2010 #14 Del Skrevet 13. november 2010 (endret) Tja, da jeg var yngre så feiret jeg med mine foreldre og et vennepar av dem, og da hadde de alltid et eller annet godt til middag, f.eks pinnekjøtt eller lignende. For meg var fast tradisjon å få hvitløkskjøttboller med f.eks poteter. Etter at jeg ble voksen så har jeg i grunn ikke feiret nyttårsaften. For meg er det ingen big deal, og ikke for kjæresten min heller. I år kan det nok hende vi skal til kjærestens foreldre, og da blir det nok en eller annen god middag moren og faren ønsker, ellers kunne jeg like gjerne hatt en eller annen ferdigpizza. Mvh Yvonne Endret 13. november 2010 av Yvonne Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
dreamer8 Skrevet 13. november 2010 #15 Del Skrevet 13. november 2010 Vi pleier å ha pinnekjøtt på nyttårsaften ¨ Sørlandet Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Mahareth Skrevet 13. november 2010 #16 Del Skrevet 13. november 2010 Hjemme hos foreldrene mine har vi alltid hatt kalkun med poteter, grønnsaker, saus og waldorsalat. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest gjest Skrevet 13. november 2010 #17 Del Skrevet 13. november 2010 PINNEKJØTT!!! me ete pinnekjøtt te jul, nyttår og påske bur på landet like utenfor bergen Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
LetThemEatCake Skrevet 13. november 2010 #18 Del Skrevet 13. november 2010 Gravad oxfilé är en favorit! Annars funkar en fin laxrätt eller skaldjur, gärna hummer, utmärkt. Men lyxigt ska det vara! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Cata Skrevet 13. november 2010 #19 Del Skrevet 13. november 2010 Er jeg alene så spiser jeg pinnekjøtt. (Spiser det 2 ganger i året, julaften og nyttårsaften ) Er jeg sammen med noen så spiser jeg det som står på menyen samme hva det er. Så tar jeg heller runde 2 med pinnekjøtt 1. nyttårsdag i stedet. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 13. november 2010 #20 Del Skrevet 13. november 2010 .... Ja, det kan du si! De siste årene har jeg laget meg hjemmelaget pizza, da. Men noe skikkelig godt på. Heller det enn å måtte spise noe jeg ikke greier å svelge. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå