Gå til innhold

Middagstråd - alle typer.


Rachel

Anbefalte innlegg

Jerry Lee skrev (2 minutter siden):

Flott.  Man kaster ikke god og brukbar mat, gjør man vel?   :regler:

  Rar mat er også god mat.   ☺

Nei, gjør ikke det :tommelopp:

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Stekte poteter fra i går. Hadde oppi et par egg og hakket løk. Thats it. Blir pizza med biff og rømmesaus i kveld. Norsk style

Lenke til kommentar
Del på andre sider

MarianneE skrev (5 timer siden):

Ungen har lagt inn et ønske om kyllingvinger. Jeg grubler litt på hva vi skal ha til.

Kyllingvinger er veldig godt sammen med tomatsuppe 😊

Anonymkode: 245be...59a

Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker skrev (46 minutter siden):

Kyllingvinger er veldig godt sammen med tomatsuppe 😊

Anonymkode: 245be...59a

Tror jeg står over akkurat den varianten i kveld, men takk for innspill 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hvit pizza inspirert av en oppskrift fra Dorte Skappel. Med spekeskinke, creme fraiche, bakt hvitløk, oliven, soltørkede tomater og flere typer ost. Blåmuggost, vellagret Jarlsberg og fetaost. Toppes med rucculasalat. 

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

3 hours ago, Jerry Lee said:

Ai.   Spist mye oksetunge i min tid. Men aldri i lapskaus.   Snedig.     

Kos deg.   😀

Ikke helt optimalt, siden de ikke kan kokes møre. Men funka rimelig greit, når kjøttet ble lagt i til slutt, bare til varming.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Har tatt opp en ribbe som har ligget lenge i fryseren. Den spises med brun saus, kokte poteter og rosenkål og brokkoli.

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Nakkekotelett med sopp, løk og noen småpoteter. Alt fikk stå å surre i panna en times tid, mørt og saftig kjøtt og smakfullt tilbehør.

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

T-Rex skrev (15 timer siden):

Ikke helt optimalt, siden de ikke kan kokes møre.

Men funka rimelig greit, når kjøttet ble lagt i til slutt, bare til varming.

Sant.

Mine bestemødre kokte alltid tunge til jul, påske...og andre spesielle dager. Men det var som pålegg.

 

 

Søndagsfrokost"middag"  :

Speilegg, bacon, litt stekt spekeskinke i biter. Stekte poteter. Meierismørsmurte brødskiver.  Tomatbønner.

Cherrytomater, sukkererter og skivet rød paprika på si'a.

Iskald melk. 

 Sterk kokekaffe.   En tjukk Rød 3.

Endret av Jerry Lee
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jerry Lee skrev (1 time siden):

Søndagsfrokost"middag"  :

Speilegg, 

Å herregud, nå blir det speilegg til frokosten! Takk 😘

Middagen i dag blir den siste pakken med pinnekjøtt etter jula. Mormor sa alltid "ingen rester" tross alt.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

MarianneE skrev (1 minutt siden):

Å herregud, nå blir det speilegg til frokosten! Takk 😘

 

Var litt mer i frokosten min, da....   men, velbekomme.   😉

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Ble lapskaus som første måltid i dag. Og vi skal prøve noe nytt i dag til middagmiddag. Yngste er veldig glad i k-pop, å er veldig glad i å prøve oppskrifter som heltene har laget. Og jeg er jo bare glad for engasjemang. Så i dag blir det: Baek Jong Won's Donkkaseu (Tonkatsu)

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hut skrev (23 timer siden):

Hvit pizza inspirert av en oppskrift fra Dorte Skappel. Med spekeskinke, creme fraiche, bakt hvitløk, oliven, soltørkede tomater og flere typer ost. Blåmuggost, vellagret Jarlsberg og fetaost. Toppes med rucculasalat. 

Omg den skal jeg prøve. Så helt utrolig god ut. Men jeg dropper Jarlsberg.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

Blandet kokt makaroni, falukorv i terninger, oppskåret stekt bacon, masse stekt løk og champignon og hadde i tomatsaus med litt chili. La på mozarellaskiver og gratinerte i ovnen. Veldig sunn mat :fnise:  spiste baguetter til som prikken over i ' en. Men jeg bruker ihvertfall ikke smør, hehe

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vi har spist grillede pølser og pinnebrød og s'mores til dessert på tur i dag. Nå blir det kylling i form med crème fraiche og knuste tomater, paprika, hvitløk, gulrot og løk. Servert med ris.

  • Liker 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kveldsmat"middag"  :

Karbonadesmørbrød med sennep, både stekt og rå løk og speilegg.

Skivet paprika og tomat på si'a.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Middags nattmat 

Tagliatelle, ruccola, pesto, cherrytomater, soltørkede tomater, extra virgin olivenolje, sitron & parmesan. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...