Gå til innhold

Middagstråd - alle typer.


Rachel

Anbefalte innlegg

I dag ble det pizza inntatt på stranda. Digg 

Anonymkode: f78b4...2d1

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

30 minutter siden, Jerry Lee skrev:

Bruker man fortsatt potetgull til grillmat?  😀  Det var stor stas på slutten av 70tallet/tidlig 80tall.

Hehe - vi er noen enkle sjeler :P Synes potetgull ved siden av grillmat funker som bare det, jeg 

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

4 minutter siden, Anki- skrev:

Hehe - vi er noen enkle sjeler :P Synes potetgull ved siden av grillmat funker som bare det, jeg 

Ja, det gjør det. Men trodde det var en utgått og glemt greie.   😊

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Enkel salat/tabbouleh på terrassen: Couscous, erter, avokado, chèvre, pinjekjerner, sitron og masse urter (persille, mynte basilikum). En rest focaccia og en rest rosé til. Vurderer en ispinne til dessert.

:briller2:

Anonymkode: ad006...80d

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Blir spekeskinke i dag, og. Tjukke go'e skiver.

 Men i dag med kalde kokte nypoteter, potetsalat, eggerøre m/gressløk... og sukkererter, paprika, druer, cherrytomater på si'a.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

25 minutter siden, Jerry Lee skrev:

Blir spekeskinke i dag, og. Tjukke go'e skiver.

 Men i dag med kalde kokte nypoteter, potetsalat, eggerøre m/gressløk... og sukkererter, paprika, druer, cherrytomater på si'a.

Høres skikkelig godt ut. Spekemat er deilig i varmen😀

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hva jeg skulle ønske vi skulle ha: grilling, med gode pølser og marinerte svinesaker, en god potetsalat, masse grillede grønnsaker som maiskolber, sopp, tomater, squash, aubergine, mmm..

Hva vi faktisk skal ha: trukket torsk med rotmos og poteter og pesto som er litt på grensen mtp dato.. 

Anonymkode: 9ef0b...7b1

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Idag blir det kyllingbryst med jorbdærsalat. Babyleaf-mix, jordbær, fetaost, rødløk, byggryn, valnøtter, pepper og en god olivenolje. 😄

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

4 minutter siden, Lisanna skrev:

Idag blir det kyllingbryst med jorbdærsalat. Babyleaf-mix, jordbær, fetaost, rødløk, byggryn, valnøtter, pepper og en god olivenolje. 😄

Den salaten høres fantastisk ut! 

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Nakkekotelett med sopp, brokkolig og løk. Om jeg finner en potet i kjøleskapet, så blir den også med på lasset.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

11 timer siden, Moonlight40 skrev:

Høres skikkelig godt ut. Spekemat er deilig i varmen😀

Takk.   ☺   Ja, det var ikke halvgærn't, altså.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg fyser på sommerkoteletter med nypoteter og nykål.

Håper fysen er der i morgen, også.

 

Nå kveldsmat"middag"...

Spekeskinke på flatbrød med kald resteeggerøre, potetsalat og sukkererter.

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

I dag blir det (forhåpentlig) spekesild med poteter, rømme, rødbete og løk. :spise: 

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

1 time siden, FrankDrebin skrev:

I dag blir det (forhåpentlig) spekesild med poteter, rømme, rødbete og løk. :spise: 

Nydelig sommermat.   😀   Må jeg ha snart.

 

Her blir det som jeg nevnte i går. Fysen holdt seg.  Tilberedes ute på kjøkkenverandaen.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest AthenaRavenLuna

Grille i dag også, grillribbe med nypoteter stekt i ovn, grillet maiskolbe og grillsalat fra pose.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...