Gå til innhold

Middagstråd - alle typer.


Rachel

Anbefalte innlegg

3 minutter siden, Muskath skrev:

Bruker byggryn istedenfor poteter innimellom. Elsker det! Med tzatziki! 

Javel.   ☺   Spis pent og lenge.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Gjest Trynefaktor

Kjøttboller,ris og grønnsaker.

Har lest om flesk og duppe så mange ganger her og i Elling-bøkene at det skal vi faktisk lage senere i uka 😊

Lenke til kommentar
Del på andre sider

14 minutter siden, Sola de skrev:

Strimlet svinekjøtt, salat, tortillalefse, rømme tacosaus

Høres nydelig ut, venn.  :spise:

 

5 minutter siden, Trynefaktor skrev:

Kjøttboller,ris og grønnsaker.

Har lest om flesk og duppe så mange ganger her og i Elling-bøkene at det skal vi faktisk lage senere i uka 😊

Godt.   😀

Ja...om du aldri har smakt det anbefales f&d av fler enn meg.   :)

Husk : Duppen lages på fleskefettet og ikke smør.   Håper du liker det.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

1 minutt siden, Jerry Lee skrev:

Høres nydelig ut, venn.  :spise:

 

 

Ja, var ikke så ille. Godt med rødt kjøtt etter en uke med bare kylling og fisk i ymse former.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

4 minutter siden, Sola de skrev:

Ja, var ikke så ille. Godt med rødt kjøtt etter en uke med bare kylling og fisk i ymse former.

Kan jeg tenke meg.  Bra.   😀

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Blir noe "treigt" og traust i dag....   ((:spise:))

Kjøttkaker i tjukk brun saus med poteter, stua kål og tyttebærsyltetøy.

  • Liker 4
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Daryl Dixon

Pai med marinert kylling, spinat, cherrytomater, brokkoli, feta og et lite dryss med revet ost på toppen. Salat med mye avokado til tilbehør. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

6 hours ago, Jerry Lee said:

Blir noe "treigt" og traust i dag....   ((:spise:))

Kjøttkaker i tjukk brun saus med poteter, stua kål og tyttebærsyltetøy.

Det hørtes jo ikke godt ut i det hele tatt ;) Forbasket at jeg er så dårlig på kjøttkaker. Brun saus og kålstuing fikser jeg, men kakene blir aldri som min mors var. 

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

10 timer siden, Jerry Lee skrev:

Blir noe "treigt" og traust i dag....   ((:spise:))

Kjøttkaker i tjukk brun saus med poteter, stua kål og tyttebærsyltetøy.

:spise:

Nå vet jeg hva morgendagens middag blir.

Håper det smakte!

Hadde terteskjell her faktisk (uten erter)

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

12 timer siden, Brunhilde skrev:

Det hørtes jo ikke godt ut i det hele tatt ;) Forbasket at jeg er så dårlig på kjøttkaker. Brun saus og kålstuing fikser jeg, men kakene blir aldri som min mors var. 

Innrømmer glatt at det var ferdigkaker.  Ikke så ofte jeg gidder lage dem sjøl bare til meg.   :sukk:

Men saus og stuing var min.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

8 timer siden, Dr. Ops skrev:

:spise:

Nå vet jeg hva morgendagens middag blir.

Håper det smakte!

 

Hadde terteskjell her faktisk (uten erter)

:nigo:     👍

 

Det er så godt.  Går bra uten erter bare sausen er fyldig og fiskepuddingen og rekene er gode.   😀

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Morramat"middag" er alt fortært.

Speilegg og tjukke fleskeskiver, stekte restepoteter og en boks chilibønner. Etterfulgt av sterk kokekaffe.    :cowboy:

Endret av Jerry Lee
Lenke til kommentar
Del på andre sider

I går: Skinnstekt skrei, ertepuré og båtpoteter (av amandines) med persille og revet sitronskall vendt inn etter steking.

En smak av nybakt prinsessekake til dessert - jeg hadde vaniljekrem igjen fra fastelavnssøndag, og i går var det jo feitetirsdag, så litt ekstra bollebakst føltes ikke feil. 

Anonymkode: ad006...80d

  • Liker 4
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...