Gjest AnonymBruker Skrevet 29. juli 2010 #1 Del Skrevet 29. juli 2010 Jeg har tenkt å lage tapas til middag en dag vi har gjester og lurer på hva jeg skal servere. Har kommet på en ting jeg skulle prøvd ut å lage her hjemme da jeg spiste tapas til lunsj i Spania. Mente de kalte det tortilla men for meg var det mer som en "fast" omelett med poteter og løk(?) i. Utrolig at noe som så så enkelt ut kunne smake så godt. Noen som har peiling på hva jeg snakker om og hvilken oppskrift jeg kan bruke? Og hva annet jeg kan servere til? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest AnonymBruker Skrevet 29. juli 2010 #2 Del Skrevet 29. juli 2010 Jeg bruker denne oppskriften, det var først når jeg forstekte potetene i MASSE olje jeg følte jeg fikk den riktige smaken og konsistensen. Jeg vet mange forkoker poteter, men jeg synes ikke det er i nærheten av hva en ekte tortilla de patatas skal smake Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå