Thomasine Skrevet 28. juli 2010 #1 Del Skrevet 28. juli 2010 (endret) Ja, da starter jeg en egen tråd da ingen svarte meg på forrige sushi-tråd... Jeg syns vi får alt for lite av den syltede ingefæren og av wasabien (det grønne sterke)når vi kjøper sushi her på "kroa" hvor vi bor. Har kjøpt et glass og en tube på Ultra, men det smakte så dårlig at det gikk rett i søpla!! Verken gubben eller jeg likte den. Til dere som kjøper egen, hvilket merke bruker dere? Hvilken syltet ingefær og wasabi skal jeg kjøpe??! Gjerne navnet på fabrikanten... Endret 28. juli 2010 av Thomasine Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Amys Skrevet 29. juli 2010 #2 Del Skrevet 29. juli 2010 Syltet ingefær synes jeg egentlig smaker best hjemmelaget Det er ikke så mye styr heller, den må bare koke en stund. Men hvis du er i Osloområdet, har du prøvd japantorget? ( http://www.fortunecity.com/olympia/christie/1065/id115.htm ) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
tineline Skrevet 29. juli 2010 #3 Del Skrevet 29. juli 2010 Hva var i veien med den dere kjøpte på butikken da? Jeg syns blue dragon er helt tilfredsstillende, og jeg har vært i Japan to ganger. Merker ikke stor forskjell overhodet, men alle har jo ulik smakssans. Jeg kjøper vanligvis min på den butikken jeg tilfeldigvis er på. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest najki Skrevet 29. juli 2010 #4 Del Skrevet 29. juli 2010 Jeg har brukt Blue Dragon sine flere ganger og synes de er allrighte. Ellers har jeg kjøpt noen greier på en asiatisk butikk, men jeg aner ikke hvilket merke det er. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Thomasine Skrevet 29. juli 2010 Forfatter #5 Del Skrevet 29. juli 2010 Husker ikke hvilket merke det var, men har sett at de har Blue Dragon inærbutikken og skal prøve den. Hvordan sylter jeg ingefær selv, og hvor lenge er den holdbar i kjøleskapet? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Amys Skrevet 29. juli 2010 #6 Del Skrevet 29. juli 2010 Husker ikke hvilket merke det var, men har sett at de har Blue Dragon inærbutikken og skal prøve den. Hvordan sylter jeg ingefær selv, og hvor lenge er den holdbar i kjøleskapet? Denne oppskriften er temmelig lik den jeg har brukt (min er mer av typen "blande sammen og smake til"). Den eneste forskjellen er at jeg har ingefæren i tykkere strimler, og koker den litt for at den skal bli myk (synes det smaker bedre med tykkere biter). Angående holdbarhet så er jeg usikker, det avhenger mest av hvor nøye du er på sterilisering av glassene. Jeg pleier å koke glass og lokk ca 5 min i en stor kjele, og tørke de i stekeovnen på 100 grader, og da burde den holde seg bra i mange måneder. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Thomasine Skrevet 29. juli 2010 Forfatter #7 Del Skrevet 29. juli 2010 Denne oppskriften er temmelig lik den jeg har brukt (min er mer av typen "blande sammen og smake til"). Den eneste forskjellen er at jeg har ingefæren i tykkere strimler, og koker den litt for at den skal bli myk (synes det smaker bedre med tykkere biter). Angående holdbarhet så er jeg usikker, det avhenger mest av hvor nøye du er på sterilisering av glassene. Jeg pleier å koke glass og lokk ca 5 min i en stor kjele, og tørke de i stekeovnen på 100 grader, og da burde den holde seg bra i mange måneder. Flott takk! Skal se om jeg prøver den en gang. Vi spiser bare sushi 2 - 3 ganger i mnd...ikke sikkert jeg gidder om jeg finner noen på glass som faller i smak. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå