Gå til innhold

Veien blir til mens vi går...


hegejenta30

Anbefalte innlegg

:vinke: Håper du har en kjempefin helg! :kose:

Jeg fant forresten klorevotter til 10 kr hos Reflex! Var det ikke du som leita etter det? :klo:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

I dag har vi vært på bytur. Hadde egentlig ikke noen plan i det hele tatt, men fikk kjøpt noen knapper til et par prosjketer som har vært ferdige en stund, tisselaken til senga til mini og kubbelys til kjøkkenet.

Videre gikk ferden ut til Barnas Hus. Der fikk jeg velge meg ut stelleveske! Forsinket bursdagsgave fra mannen. Det ble denne stellevesken på meg. Kjøpte også med myggnetting til vogna og speil til å montere på nakkestøttene i baksetet sånn at vi kan følge med på at mini har det bra i baksetet.

Det som er ganske fornøyelig om dagen er at om jeg blir sliten så begynner jeg å vagge... Shopping er rett og slett slitsomt! Tyngre blir det nok etterhvert også!

I dag er det 2 mnd igjen til jeg går ut i permisjon! :hakeslepp:

:hoppe: for 29 uker :hoppe: tiden går nesten litt for fort altså!

Fikk også nettopp vite at noen venner av oss som mistet i uke 12 i fjor sommer nå venter en ny liten knært og skal på UL i slutten av februar. Glad på deres vegne - da jeg vet de har prøvd lenge!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

:vinke: Håper du har en kjempefin helg! :kose:

Jeg fant forresten klorevotter til 10 kr hos Reflex! Var det ikke du som leita etter det? :klo:

Har ikke reflex butikk her i byen, men kunne sikkert leita på Barnas Hus i dag. Men fikk bestilt noen via lykkebarna.no her om dagen så venter de i posten i begynnelsen av uka som kommer.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Dere har Ikea, men ikke Reflex? :fnise: Neida, skulle heller hatt det omvendt her også. :lol:

Kjempefin stelleveske! Og sånn speil må vi også få oss. *skrive seg bak øret*

Hurra for 29 uker! (og nå fant jeg plutselig ut at det bare er litt over 3 måneder til jeg skal ut i permisjon! :overrasket: )

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Glemte å nevne - vi fikk invitasjon til 50-årsdag i posten i dag. En av mannens mange tanter skal feire dagen sin sammen med familie og venner. Men når festen er den 19.april - altså 2 uker før min termin, er det lite som frister å sitte i bilen 2 timer hver vei for å komme fram i tide. I tillegg vil vi da være 2 timer unna sykehuset om det skulle skje noe. Tror ikke mannen drar uten meg heller da han ikke har lyst å være så langt unna om det plutselig skulle skje noe..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Det skjønner jeg kjempegodt... som førstegangsfødende aner vi jo ikke hva som venter oss, så jeg ville heller ikke vært så langt unna sykehus den siste tida. Dessuten kan man jo være ganske sliten, stor og lei like før termin!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kjempefin stelleveske :jepp: Skjønner også godt at dere blir hjemme i stedet for å dra i 50-årsdag, det høres lurt ut. 2 uker før termin er jo litt for tett tenker jeg.

Håper du har en fin helg :klemmer:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Under frokosten i dag kom min kjære på at kanskje han skulle ringe svigerfar (pappan min) og spørre om han fikk være med på skitur. Som sagt så gjort og gutta avtalte en ski-date! Så nå har jeg huset for meg selv... Lurer på å begynne å rydde i det berømte skapet her på kontoret eller om jeg skal re opp i vogna...

Hm... hva frister mest???

:fnise:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ble redd opp i vogna ja!

Men skapet står snart for tur! Jeg bare MÅ begynne med det - blir godt å bli ferdig med det!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Den dagen jeg skal begynne å handle inn skal jeg jammen bla meg bakover i boka di. Du husker jo på det meste! Det må være gøy å stelle i stand og se at det snart skal flytte inn en liten baby hos dere :rodmer:

Ha en fin uke :klemmer:

Var forresten en tur innom strikkebloggen din :) Den fanabodyen har jeg allerede satt på ønskelista mi også! Må bare vente å se om det blir jente eller gutt først.

Endret av Ripsy
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ble en rolig dag i går ja! Mannen hadde med seg en pizza fra den lokale sjappa da han kom hjem fra skitur i går. Bikkja lå langflat resten av kvelden - hadde visst løpt mye i snøen.

Jeg gjorde ikke så mye i går - fikk som nevnt redd opp i vogna - mannen ble helt rar når han inspiserte vogna :rodmer:

Prøvde flere ganger å begynne å rydde i det berømte skapet på kontoret, men kom ikke lengre enn at jeg åpnet dørene på skapet et par tre ganger og gikk ut igjen av rommet :ler: det er igrunn ikke så mye som må ryddes i skapet heller egentlig - men siden det ikke bare er mitt rot - men også mannen sitt (div pc-deler og kabler) så bør han være hjemme når jeg tar rydde aksjonen så han har kontroll på tingene sine. Kan iallfall gi han den muligheten.

Fikk satt i knapper på Fanabodyen og i en jakke som har vært ferdig lenge. Fikk også montert uroen med de små bamsene jeg strikket for en stund tilbake. Utfordringen nå er hvordan vi skal få hengt den opp - tror løsningen blir fiskesnøre og gaffateip i taket. Vanskelig å finne et urostativ uten uro på...

Imorgen skal vi til Nav for å få hjelp til å fylle ut foreldrepenge søknaden rett. Skal bli godt å få den saken ut av verden, våknet nemlig i natt og lå våken flere timer pga dette...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Huff, ja, det her NAV-greiene er jo et eventyr i seg selv. Flott med mange muligheter, men jammen er det vanskelig å forstå seg på! :klø:

Lykke til med skap-prosjektet! :fnise:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

Takk for pm :jepp: Liker navnet. Vanlig, men uvanlig :) Koselig når det på en måte har en historie og.

Synes det er så rart å ha vugga klar. Babyen er "ferdig" i magen og det meste står klart. Likevel så er hun ikke her. Merkelig følelse.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Har i dag vært på rekord kort møte med NAV.

Tror det hele tok 5 minutter!

Jeg hadde så klart gjort hjemmeleksa mi og da gikk det som smurt!

Vi har nå funnet ut hvordan vi gjør det med hvem som er hjemme når osv. Og om vi kan planlegge neste mann så skal vi prøve å få til at det blir juli/august barn med tanke på permisjonskabalen.

Ja, det er supert med mai-barn, med tanke på at vi da har hele våren/sommeren på oss til å bli kjent med knøttet - men vi taper faktisk en del penger på det da vi må ha et par mnd uten lønn for å få det til å gå opp med barnehagestart i august mnd.

Har også satt igang en diskusjon på facebook om permisjon og barnehage - noen venner som har klare meninger om hva som er ideel barnehagestart for de små.

Må nå finne ut av hvilke barnehager som ligger nærme hjemmet og nærme jobben for så å finne ut hvilken av de barnehagene som er best - og ikke minst hvilken som er mest praktisk i forhold til veien vi har til og fra jobb. Ei venninne tipser om at nærhet til jobben er kanskje viktigere enn nærhet til heimen... Det er ganske mye man skal ta stilling til - og som man aldri har tenkt på før..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...