Gå til innhold

Veien blir til mens vi går...


hegejenta30

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Babyshopping tror jeg er noe av det kosligste som fins! :rødme:

Gulrotkaken står nå i ovnen - dobbel porsjon og den er DIGER!

Om resultatet blir like bra som røra så kommer den til å forsvinne fort! Tar med halve til mamma og pappa imorgen og den andre halve på jobb på fredag neste uke. Svigermor har fryst denne kaken med hell flere ganger - så da satser jeg på at det går bra her og.

Ønsker alle som titter innom en fin fin fredagskveld!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

På jobb etter en fin helg.

Det var godt å få hjem mannen også - selv om jeg ikke var våken da han kom hjem. Men så hyggelig å våkne opp ved siden av han på lørdagsmorran! :rodmer:

Vi koste oss med frokost og dro på Ikea en snartur og fikk tak i stellebord! Så nå er det ikke noen store ting igjen på lista som må kjøpes.

Fikk også vært innom Tøff og Liten på Hell Kjøpesenter før vi kjørte opp til foreldrene mine. Ble imponert over hvor mange vogner de hadde - men de hadde ikke så mye annet til småfolket.

Gulrotkaken ble en suksess den! Den er jo så nydelig. Hadde med en halv langpanne til mamma og pappa, så det ble igjen litt som de kunne kose seg med senere i helga og.

Søndagen gikk vi en liten tur i sentrum. Men etter en liten times tid så begynner magen å stramme seg og bli ubehagelig - så da var det godt det ikke var langt igjen til bilen.

Fikk strikket mye på genseren jeg begynte på i forrige uke, så nå er det ikke lenge til den er ferdig. Svigermor har visst begynt på et teppe (les vognteppe) - men sta som hun er skjønner hun ikke at 50cm bredde er litt lite når det skal brukes som vognteppe. Så får se hvordan det ser ut når det blir ferdig - men jeg vet at det ikke blir brukt dersom det er så lite.

Må faktisk innrømme at jeg har kastet en jakke hun har kjøpt til mini allerede. Helt feil fargekombinasjon på den ut fra min smak, også var det bittesmå harde trykknapper som lukke mekanisme. Den ble kjøpt da jeg var med henne på shopping - men prøvde å si at jeg ikke likte den men hørte hun? Neida - og vips - i søpla med seg etter at de var dratt sørover igjen. Mannen var forøvrig helt enig at den jakka hadde ikke vi valgt selv om den var på salg. Så han skjønte meg godt.

Lurer på om jeg skal legge noen planer for bursdagen min jeg, eller om mannen har noen planer... Det er jo på torsdag denne uken. Om ikke annet så får vi prøve å lage noe godt til middag den dagen!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg føler du hopper for ny uke hele tiden jeg. :fnise: Samtidig som mine uker er helt stillestående. :lol:

Urk, svigers og sine sta meninger. :riste: Vi hadde litt sånne diskusjoner med svigermor da vi giftet oss. Hun har jo totalt ulik smak fra hva jeg har, og kom med idéen om plastblomstgirlander på bordene. :haar:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hun er så sta også når hun har bestemt seg så hører hun ikke på andres meninger. Hun ringte og fikk mannen til å måle bredden på baggen til vogna og etter min mening skal et sånt teppe være like stort som dyna. Minimum. Og den er jo 65*80 - men hørte hun etter?? Nopes - etter en halvtime kom det melding om at det hun strikket ble 50 cm bredt. For å si det mildt er jeg glad den dama bor langt unna oss!

Svigermødre er svigermødre.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

:roll: Så teit. Det blir jo mer et laken enn et teppe når det er så lite. :gjeiper: Og jeg er forøvrig enig at tepper skal være minst like store som dyner, helst større. Det skal jo tross alt dekke dynen.
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ser for meg en vaskeklut jeg... Maks et forstykke på en pute... Men ja kjempeteit :roll: Vi får se hvordan det blir når det blir ferdig.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Innom og oppdaterer meg :)

Fikk skikkelig lyst på gulrotkake jeg, nå...

Den svigermora di hørtes jo interessant ut, skikkelig stapeis :gjeiper: Synes du var tøff som turte å kaste det hun hadde kjøpt - tror jeg bare hadde lagt det innerst i skapet, jeg :sjenert:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hun er spesiell ja... Mannen himler med øya :roll: noen ganger over sin egen mor han og - og jeg syns det er godt at det ikke er bare meg som reagerer.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

Ja, det er bra at det ikke blir noen krangel dere imellom angående henne. Det ble det mellom oss, angående plastblomstgirlander. :snurt::ler:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ja, svigermoren din høres litt spesiell ut... :fnise:

Jeg har også vært heldig på den fronten....faktisk så er det oftere at min egen mor irritere meg enn svigermor. ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...