Gå til innhold

Veien blir til mens vi går...


hegejenta30

Anbefalte innlegg

Her i huset er det faktisk mannen som vasker mest klær. Jeg vasker som regel bare en maskin med undertøy når det begynner å bli tomt. :fnise:

Men jeg tror jeg tar babyklesvasken med glede når den tid kommer. Vi skal jo flytte (mest sannsynligvis), så vi vasker ingenting før vi vet hvor og hva og hvordan. :Nikke:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Haha, litt koseligere å vaske miniklærne ja :ler: Har fått endel klær her nå, og må stadig vekk se på de. Så da sitter jeg der med et tåpelig smil rundt munnen, de er jo så søøøte :rødme:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kjenner jeg gruer meg til morgendagens testing nå...

Skal jo ta en sånn glukosebelastningstest. Det er ikke nødvendigvis resultatet jeg er bekymret for - men gruer mest for ventingen... Sitte to timer på venteværelset til legen ser jeg ikke akkurat på med stor glede.

Gruer meg litt til testen også... siden jeg har insulinresistens pga PCOS'en. Krysser fingrene for at det ikke er noe svangerskapsdiabetes på gang!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Insulinresistensen vil nok gjøre et utslag, men det betyr jo ikke at du får skyhøye prøver likevel. Man skal komme veldig høyt før man må begynne på insulin, men det er jo ikke morsomt med høye prøver uansett. Jeg må innrømme at jeg synes det hadde vært flaut å få svskapsdiabetes, man forbinder liksom diabetes med en dårlig livsstil, og siden jeg er stor fra før er jeg redd folk vil tro at jeg bare har stappet innpå med sjokolade hele svskapet... :sjenert:

Men, vi krysser fingrene for at det går finfint for oss begge to, vi! Jeg tok min prøve i forrige uke, og skal tilbake for en ny i uke 28. Har ikke fått resultatet fra den første enda, da...

Og to timer går faktisk veldig fort, i hvert fall hvis man forbereder seg med å ta med et strikketøy og kanskje en bok?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg får visst svaret på testen med en gang - da jeg er satt opp til legetime rett etter testen.

Det er vel noe med økning av resultat mellom druesukker-drammen også som er utslagsgivende og - om jeg ikke tar helt feil.

Uansett så krysser jeg fingrene for at det går bra jeg!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Lykke til imorgen :klemmer: Skjønner du gruer deg, det høres ikke spesielt behagelig ut med sånn sukkervann-drikking :spy: Ei venninne tok også nettopp den testen, hun sa ingenting er så galt at det ikke er godt for noe; hun mistet nemlig helt lysten på alt som var søtt i flere dager fremover :ler:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Skikkelig gøy å vente hos legen... NOT!

Men har med strikketøy så overlever.

Fastende blodsukker var på 4.5, som er fint ifølge damen. Druesukkerdrammen var noe søtere enn jeg trodde. Slet virkelig med å få ned de to siste slurkene. Så nå gjenstår det litt venting før neste stikk i fingeren.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hvor lenge må du vente nå da? Godt du har med deg strikketøy. Ser for meg at det må se litt spesielt ut for andre. Kjipt hvis det er noen som ikke har vært der før, så tror de at på det legekontoret er det så lang ventetid at folk har med seg håndarbeid og greier for å få tida til å gå.. :ler:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Så flott at den første prøven var så bra!! :)

Krysser alt jeg har for at "stigningsprøven" også er finfin, og at du er frisk og fin! Helt enig i at sukkervannet er søtere enn man egentlig forventer, og ikke minst er det mye MER å drikke enn man tror. Det første glasset går liksom bra, men så forventer man ikke at det skal være et helt glass til... :sjenert:

Lykke til med innspurten i hvert fall, og så synes jeg du skal unne deg en skikkelig god lunsj etterpå! :klem:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Usj, sukkervanndrikking høres ikke særlig fristende ut. :kose: Jeg selv har fobi for alt som løses opp i vann som skal drikkes. Brusetabletter? Nei takk. Da tar jeg heller en sprøyte. :fnise:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Så flott at fastende blodsukker var fint! Krysser fingrene for at den andre prøven er like fin :klemmer:

Kos deg med strikketøyet så lenge! Hva strikker du? Jeg har blitt bitt av strikkebasillen jeg også, det er så koslig med små babyplagg - og så går det så fort fremover :nigo:

:klemmer:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg måtte vente i 2 timer fra første stikk og inntak av sukkervannet til neste stikk.

Var et par stykker som så litt rart på meg når jeg dro strikketøyet opp av veska - men skal man sitte der i to timer og vente så er det greit med litt underholdning.

Den andre prøven var på 7,1 - så den var også innenfor alle grenser for både diabetes og glukoseintolleranse - så jeg har IKKE diabetes! :duskedame:

Godt å være ferdig med den testen nå ja.

Ikke nok med at det var to glass - ble faktisk et tredje også da de hadde så små drikkeglass! Det smaker jo bare sukkerlake - grøsser bare jeg tenker på det!

Da jeg kom på kontoret hadde en av de tidligere medarbeiderne kommet på besøk og hatt med seg nybakt hvetekringle - så ble først god matpakke med italiensksalat og pastrami før et stykke med kringle - med god samvittighet! Gjett om det var godt med mat da!!

Jeg har begynt på en genser i str 2 år i super-enkel oppskrift med raglan felling på armene, hadde bare strikket vrangborden før dagens venting - og kom så langt som at nå må armene strikkes før jeg kan strikke videre. Strikker i Freestyle på pinner 4,5 så går jo raskt - tipper det er en genser som blir ferdig på en kveld eller to om man går inn for det. Bilde kommer på bloggen etterhvert som den er ferdig.

Neste prosjekt er noe sommerlig til minien. Må bare bestemme meg for hva!

Ellers har jeg oppdaget at det er STOR forskjell i kvalitet på klærne nå som de har vært igjennom en runde i vaskemaskina. Bodyene kjøpt på Cubus ble harde og videre i vask, mens de fra NameIt var like fine i fassongen og like myke og gode. Jeg har igjen en liten vask nå - så er alt babytøy som er kjøpt inn vasket og brettet sammen og lagt i kommoden. Tror nok det blir kjøpt inn litt mer før minimann kommer :jepp: så mye fint som har kommet nå i butikkene av vår og sommer klær.

Må bare :hoppe: litt for fine prøver i dag! Er så godt å være ferdig!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Å, det var godt å høre. :hoppe: Gratulerer med ikke-diabetes. :fnise:

Jeg stusset veldig på størrelsen fra de ulike butikkene jeg. Det som er kjøpt på H&M i 50 er jo minst et par størrelser mindre enn 50 fra Lindex. :klø: Merkelig. Og jeg kan også tenke meg at NameIt har bedre kvalitet ja, det er vel noe dyrere også?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

NameIt er noe dyrere ja - desverre - men man betaler jo gjerne litt ekstra for litt kvalitet!

Da svigers var her ble det visst litt Mexx klær på mini og - Han blir jo rene snobben! :fnise:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...