Gå til innhold

Veien blir til mens vi går...


hegejenta30

Anbefalte innlegg

:strix: 26 uker :strix: Guri så fort tiden går her! Koser meg hver gang jeg er inne og leser her - drømmer meg litt bort. Du er flink til å planlegge og forberede deg synes jeg. Man kan jo aldri forberede seg på hvordan det blir med den lille babyen, men det hjelper nok å ha tenkt over en del ting på forhånd, så slipper dere unødvendig stress med å skaffe ditt og datt som dere ikke har tenkt på.

Ha en fortsatt fin helg Hegejenta :klem: Nå skal jeg ta meg en tur innom bloggen din og se om det er skrevet noen nye innlegg der i det siste :)

edit: Nå har jeg tittet på bloggen og må kommentere to ting: Så søt Bamsefar er!! Og den fanabodyen var kjempefin :jepp:

Endret av Ripsy
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Du har jammen handlet mye!! Ikke kjøpt en ting enda jeg, men så er jo du endel uker lenger :ler: Sliiiiter med barnevognvalg.... er en jungel der ute jo :klø:

:klemmer:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Barnevognvalg skal ikke være enkelt! Tror det har noe med kostnaden på de å gjøre... er jo tross alt noe av det dyreste en skal kjøpe til den lille.

Vi drøyde lenge med å handle noe særlig vi og. Men da vi først startet gikk det fort med resten :jepp:

I går kveld var det vanskelig å sovne... Utenfor renner det bekk ned i komlokket pga alt regnet og snøen som smelter, så var nesa så tett at det var vanskelig å puste, så begynte det å klø på ryggen, så på leggene, og så måtte jeg tisse. Og da jeg hadde vært oppe på badet for å tømme tanken og snyte nesa og ha i saltvannsspray og fant roen i senga igjen så var det en liten i magen som våknet.. Og sånn holdt jeg gående i tre timer før jeg endelig sovna... SLITSOMT.

Men det er vel kroppens underlige måte å forberede meg litt på nattamming og nattevåk. Ikke alle aspekter ved graviditeten jeg syns er like koslig kan man si... Lyst å sove på natta jeg.. iallfall når jeg skal på jobb dagen etter...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ja, det skjønner jeg godt. Er så slitsomt å ikke få sove. Selv driver jeg og våkner midt på natta av at jeg må tisse og så får jeg ikke sove igjen på lang tid. Har tenkt det samme som deg, at kroppen venner seg til nattevåk. Ikke at jeg egentlig tror det lar seg gjøre å venne seg til sånt, men... :ler:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

:bond: Sånne netter er helt forferdelige. Vi får trøste (???) oss med at det neppe blir noe bedre når ungen kommer ut. :fnise: Men ekstra kjedelig når det er jobb dagen etterpå da.

Håper allikevel du får en god dag. :sol:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Det har gått overraskende bra på jobb i dag, med tanke på at jeg ikke sov så godt i natt - får det vel igjen i ettermiddag tenker jeg!

Det er skikkelig fint vær å være inne her om dagen... Det har regnet nesten i ett siden fredag nå... Ikke mye som minner om vinter akkurat når det regner i januar. Men heldigvis kommer mannen og henter meg på jobb i dag!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det er kjempekjekt!

Bestilte nettopp Braun Øretermometer fra flust.no for å bruke litt Trumph poeng.

Så da kunne nok en ting krysses fra lista.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

:strix: Og i skrivende stund er første ladning med mini-klær i vaskemaskina! :strix: Endret av hegejenta30
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Innom og titter, koselig at du tittet innom hos meg. Fint å ha liste å gå etter når mye skal handles inn!

Ang poser til stinkende bleier så tar vi vare på poser fra frukt og sånt. Vi bruker jo tøybleier ofte, men det blir noen som skal i søpla også! :)

Ha en fin kveld videre!

iingvild

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Kjempe kos å vaske små-plaggene. Rakk faktisk vaske tre maskiner i går kveld. Så håper det er tørt til i ettermiddag så jeg kan sette på nye vasker i kveld. Greit å bli kvitt alle posene som står på soveromsgulvet, og få baby-tøyet på plass i kommoden.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg kom hjem til mamma i går, og hun har også kost seg med vasking av babytøy. Og ikke nok med det, hun har strøket det også. Ikke verst av ei dame som vanligvis bare stryker juleduker og bunadsskjorter! :fnise:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

Tipper hun ni-koset seg når hun holdt på! :jepp: De blir litt rare disse mødrene våre når de går å venter på å bli bestemor. :fnise:

Men de er søte også da!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest ~Milla~

Jeg kom hjem til mamma i går, og hun har også kost seg med vasking av babytøy. Og ikke nok med det, hun har strøket det også. :)

Kan signere akkurat det der ;)

Min mor er helt tussete blitt :fnise:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Åh, babyklærvasking. :rødme: Det er vel kanskje den eneste gangen i livet man synes det er gøy å vaske klær. :fnise:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...