Gå til innhold

Matvraket skal bli helomvendt


Matvraket

Anbefalte innlegg

tusen takk jenter.

Vært en tur hos legen og har fått dokumentert halsbetennelse! Men jeg har (bank i bordet) ingen andre forkjølelsestegn. kun sår og vond hals! Men det skal nok gå fint nå....Par dager i ro og jeg er back in business! dette stopper ikke meg! Faren var jo at jeg skulle helle innpå med mat og slikt igjen, for det gjør nemlig IKKE vondt å svelge så fort jeg svelger med mat eller drikke.... Har styrt unna is og mat har jeg faktisk spist helt normalt som før jeg ble syk så en grunn til å være stolt av meg selv der ja..... :) Jeg drikker SYKT masse vann og grønn te så det hjelper på:)

Ble jo ingen tur idag og det er utrolig kjedlig ettersom det er nydelig vær. Solen frister, men vet at det bare er dumt!

Jeg tror nok også at det er dumt med slike Nutrilett shakes ja, for som du sier....man går fort ned, men like fort opp igjen! Så jeg holder meg til barene, de er et herlig mellommåltid!

Blir mye ligging på sofaen, men forsøker å gjøre litt øvelser med bena og løfter litt vekter med armene, så litt fornuftig gjør jeg jo:) Fortsatt støl i leggene også! Herlig!

Får brukt mye tid på nettet når man er syk, så funnet en god del sunne oppskrifter på middager som jeg har notert meg! Dessuten er jeg innom vitcoria secret og titter på litt bikinier. Har aldri bestilt fra utlandet før så er veldig spent på hvordan dette skal, dessuten kløner jeg litt med disse størrelsene. Er det noen som vet eller har bestilt herfra før? Råd tas imot:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Bestilte bikini på Victoria S for noen år siden. Målte og styrte fælt og kom frem til at jeg skulle bestille størrelse 75C (bruker vanligvis 75D, men i følge målene skulle jeg være en 75C)

Når ENDELIG varene kom var den ALT for stor. I tillegg ble den stoppa i tollen og ble dobbelt så dyr. Orka ikke begynne å tjase og mase med å bytte den heller..

Så min erfaring ble veldig dårlig. Men de to andre jentene på avdelingen min ble kjempe fornøyde!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tusen takk for svar. Tenkte jeg skulle ha forsøkt meg på et nytt innlegg inne på ett av de andre forumene for å høre før jeg endelig bestemmer meg. Er som du sier veldig kjedlig å bestille også blir det dyrt og feil størrelse...Er jo penger kastet rett ut av vinduet! Men sånn fraktmessig, ble det dyrt? Hvor mye betalte du sånn ca totalt?

Så målene der inne sier at du skal ha mindre str enn du bruker til vanlig også ble den allikevel for stor? hm...... ja ble i tvil nå gitt..men gøy med bikini som ikke alle andre har også..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ehm, tror ikke frakten ble så dyr. Vi var 3 stk som bestilte samtidig, så delte frakten.

Men den ble stoppet i tollen så måtte betale både moms og toll.

Moms = 25 %

Toll = 6,9 %

Her er en moms og toll kalkulator

http://www.toll.no/templates_TAD/ImportCalc.aspx?id=153564&epslanguage=NO

Ja, min bikini var i allefall alt for stor. Det var en sånn med spiler og hekte bak.

Så om man velger en sånn trekant bikini med snøring og sånn så er det vel enklere å finne en som passer vil jeg tro? De andre jentene jeg bestilte med var ganske fornøyde og traff litt bedre på størrelsen på den typen bikini.

Er utrolig mange fine der da :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Heihei jenter

idag er jeg feberfri og litt mer oppegående, men fy så lei jeg er nå..føler at kroppen min jobber imot meg!!!!

Er flinkmed kostholdet selvom jeg ikke akkurat får gjort så mye aktivt:( Akkurat nå hater jeg kroppen min for å gjøre meg syk så ofte som den har gjort i våres!!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Håper du blir raskt frisk. Ikke veldig gøy å ligge hjemme og se på sola skinner ute, også på en fredag da.

Riktig god beding :klemmer: er herved sent :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Heihei!

Etter å ha ligget rett ut i ganske mange dager nå så er jeg på fote igjen! Første dag på jobb idag, men er fortsatt pottetett! SÅ dagen går med til å hoste, pusse nesa og bruke store mengder nesespray! Men feber er vekke så da er jeg i bedre form!

Det har blitt elendig med trening, men har vært veldig flink iht kosthold! det går lissom ikke helt min vei!

Men idag skal jeg gå samme rute som forrige mandag! Det har jeg bestemt, får ta med meg lommetørkler og vann så skal det nok gå fint! Jeg orker rett og slett ikke mere motgang nå! Det er ikke lange tiden til sommeren nå og det må gi resultater!

Ps: jeg har merket forskjell bare på kostholdet mitt, den trange buksen jeg fortalte om den er faktisk mye bedre nå! Har på meg en tights det er lenge siden jeg har brukt idag, og den har blitt litt løs i fisken:)

Så til tross for sykdom har det hvertfall ikke gått motsatt vei!

Jeg er nok en kjedlig blogger om dagen, men det skal tas seg opp igjen! Veldig lei for det:( Skal få satt meg ned og sett på deres andres bøker snart ogå:= Lover!

Dagen ifag starta ikke bra! Man våkner og tenker: burdte jeg egentlig gå på jobb nå? Men man er som oftest veldig mye mer tett om morningen enn om dagen. Karrer meg opp av sengen og ut på badet og hva ser jeg? Joda, denne nye håroljen min har det gått hull i og 300 ml olje ligger utover gulvet med varmekabler! NICE!!!!! Det gikk jo ikke akkurat enkelt vekk så der har jeg noe å gjøre i kveld ja! Kjipe greier! Mon tro om det hjelper med litt salmiakk!?

Skal forsøke å stikke innom senere idag også, oppdatere meg litt:)Men nå venter jobben! MYE jobb ettersom den ikke har gjort seg selv når jeg har vært syk..hehe

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Så godt at du har blitt bedre! Og så moro med resultater allerede! Det å være flink med kosthold hjelper veldig, og tenk så bra det blir når du kommer igang med litt trening igjen! :nigo:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

God morgen :kaffekopp:

Lite oppdateringer, internetten hjemme fungerer ikke lenger og på jobb er det utrolig tregt når alle har kommet seg på jobb..utrolig frustrerende ja!

men i går ble det tur! Utrolig deilig:=)

Blir tur idag også. I går var det litt mer kuppulert terreng, skogen!

Idag blir det tur og øvelser!

Greit å gå, men nesa rant heeeeele tia! hehehe

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Heihei jenter.

DET SNØR!! Hvor deprimerende start på dagen var ikke det lissom? Hadde mest lyst til å bare gå tilbake til sengen min og sove over denne dagen..så trøtt om dagen! FOrtsatt ikke frisk, og det ser virkelig ut til å ta sin tid også!

I går ble det tur samt øvelser hjemme! Fikk kjørt litt ben hovedsaklig i går! En utrolig god øvelse:

Ligge på rygg og løfte opp begge ben og føre de over hverandre i luften. Utrolig dårlig forklart, i know!!!! Men den tar!

Ha en fin dag jenter:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ha en fin dag du også Matvraket! Godt å se at du er i gang igjen (selvom du ikker er i tipp topp form). Lag deg en kopp med noe varmt å drikke! :kaffekopp: og kos deg litt på jobb. Jeg skal gå å sette på vannkokeren nå!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Ingen dum i de Twinkle...:)

Jeg har drukket litt cappucino i det siste (uten sukker) da jeg har så fryktelig tidlige vakter på jobben, så for å overleve og våkne har det blitt litt cappucino. Men nå skal jeg lage meg noe å kose meg med litt ja...

Idga har jeg bestemt meg for å ta litt øvelser med fitnessballen min. Jeg ble veldig motivert av en kk artikkel jeg leste idag så da er det bare å fyre løs i kveld;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Apropos varm drikke....

Jeg har fått helt dilla på Lipton Green Tea Intense Mint om dagen.

Grønn te med mint smak. Helt topp om man er litt rusk i formen! :jepp:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Aurora: Det var akkurat den teen jeg lagde meg i dag :lol: Den er veldig god synes jeg :enig:

Bra du har funnet inspirasjon Matvraket. Ikke for å spre negativitet i boka di altså, men de artiklene de hoster opp her på KG er ikke særlig bra syns jeg. Er gjerne innom og leser de, men jammen så mye svada som skrives... blir helt oppgitt noen ganger jeg.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

:haar: Hårolje på varmekabler, UÆÆÆH!

Godt å høre at det går litt bedre med deg ihvertfall. :) Blir så inspirert av deg jeg atte, selv når du ikke kan trene så har du bare masse gå-på-mot. :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei og god morgen!

Twinkle, mulig du leste feil, eller jeg misforstår nå ....Men jeg skrev artikkelene på KK, ikke Kg..... ;) Fort gjort:) De motiverer meg, men helt enig med deg i din mening om artiklene her inne på KG....

Pingping, så snill du er:) Det var veldig snilt sagt, føler meg laaangt i fra så flink som dere men for meg personlig er dette en bedring og fremgang enn for ett år siden (og da tror jeg t jeg skal være fornøyd).

Ja du, olje på varmekabler...jeg har vel vaska det dumme gulvet ti ganger siden uhellet skjedde, men det er fortsatt skøytebane der inne!!!! Utrolig irriterende!

Imorgen har jeg fridag og jeg gleder meg!!!!!:=) Så skal ta huset og trene!!!! Endelig! I kveld blir det sykling (hvis jeg får sykkelen i stand vel og merke, hvis ikke blir det vanlig gå tur! ) Og på søndag er det allerede avtalt turdag!! Så dette er bra!!!!

Skal kjøre hardt på med knebøy og mageøvelser fremover!!!!!!! Det skal svi!!!!!!!!!!!!!!!! Hehe..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

...er det i det hele tatt NOEN som liker de artiklene på KG? :rolleyes:

Hvis det er noen trøst, så føler jeg meg lang fra så flink som dere, jeg heller ;) Tror det er normalt å tenke sånn jeg, ingen er perfekt - og man legger aller best merke til sine egne feil, ikke alle andres.

Har du prøvd å vaske gulvet med noe skikkelig fettløsende? Salmiakk eller noe slikt?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei,

Håper du blir snart frisk, er så irriterende når sånt ikke går fort over.

Apropo forslaget til pingting om salmiakk på badegulvet, jeg ville ha lest godt på flasken først, så du ikke misfarger flisene dine. Zalo derimot er fettløsende, og jeg tror det skal fungere ganske greit..

Ikke lenge til helg nå matvraket :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...