Gå til innhold

hvor parkere når man skal på Karl Johan?


Gjest oslo gjest

Anbefalte innlegg

Gjest oslo gjest

Tittelen sier vel det meste.. kommer sydfra E18, lurer på om det er no parkeringshus eller et område som lønner seg å parkere? Jeg skal til området rundt Egertorget. Ikke lett å være fra landet når man skal til storbyen..hehe

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Gjest Gjest

Det er ingen p-hus helt i nærheten av Egertorget. Der er det mest gateparkering og den er som regel veldig tidsbegrenset. Dersom du skal dit på kveldstid derimot, kan du finne plasser i Øvre / Nedre Vollgate.

"Nærmeste" parkeringshus som jeg vet om er i Vika, ved Jernbanetorget eller Ibsen p-hus (som jeg tror nå er døpt om til Sentrum p-hus). Dersom du kommer fra Drammensiden og ikke liker å kjøre i Oslo sentrum, ville jeg satset på å parkere i Vika. Da tar du av rett før du skal kjøre ned i Festningstunnelen og kjører rett frem i rundkjøringen. Etterhvert kan du svinge til høyre til Aker Brygge eller vente litt til å svinge venstre under House of Oslo. Det er også utendørs parkering på Vestbanetomten og ved Oslo Konserthus.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Gjest

På dagtid er det mulig å finne parkeringsplass på gaten, for da har noen bebeoere tatt bilen på jobb. På kvelden derimot, så kommer beboerne hjem, og det er liten rotasjon igjen.

Hva med å parkere litt utenfor sentrum og ta kollektivtransport siste biten?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det jeg har gjort noen ganger er å parkere på Ikea Slependen, og så ta Ikeabussen til og fra Oslo. Den var i hvert fall gratis før, regner vel med at den fortsatt er det. Og for dere som synes denne måten er for sleip; jeg tar alltid en tur innom Ikea og ender opp med å kjøpe noe.

Når jeg kjører inn til Oslo (E 18 sørfra) så pleier jeg enten å ta av ved Lysaker og parkere oppe ved Ullevaal stadion (gratis i et boligstrøk der), for da slipper jeg å kjøre inn i sentrum, og så ta T-banen ned til byen.

Hvis jeg skal på konsert eller noe sånn at det blir sent og jeg vil unngå offentlig transport så følger jeg skiltene til Stena Line båten et stykke for da vet jeg hvor jeg skal ta av i tunellen, og da er det enkelt å finne frem til Paleet parkeringshus rett ved jernbanetorget.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Du kan parkere i Grand Garasjen (under Grand hotel) som ligger i selve Karl Johan men det er ikke direkte gratis..

Eller du kan parkere ved noen av parkeringshusene ved Aker Brygge. Evt kan du kan stå i P-hus ved Oslo S/Fred Olsensgate eller det i Kvaderaturen og gå de 300 meterne til Egertorget.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Hvor lenge skal du være i byen? Hvis det bare er snakk om 1 times tid, hadde jeg funnet meg et parkeringshus (av de som er nevnt tidligere i tråden). Skal du være i byen en hel dag ville jeg nok parkert utenfor byen og heller tatt tbanen inn til sentrum.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...