Gjest TittTitt Skrevet 29. september 2008 #21 Skrevet 29. september 2008 Åja, samme måte som pinnekjøtt? Men gjør det noe vis vannet skulle være borti kjøttet? For vi bruker ikke rist når man lager fårikål? Hehe
pantera Skrevet 29. september 2008 #22 Skrevet 29. september 2008 Serverer selv med små poteter og gulerøtter. Bruker kraften til saus.
Trillrund Skrevet 29. september 2008 #23 Skrevet 29. september 2008 Åja, samme måte som pinnekjøtt? Men gjør det noe vis vannet skulle være borti kjøttet? For vi bruker ikke rist når man lager fårikål? Hehe Vannet skal berøre kjøttet, for i fårikål lager man "alt-i-ett". Vannet blir da "sausen". Til pinnekjøtt har man vel alt tilbehør ved siden av.
Fremhevede innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå