Gjest Gjest Skrevet 9. september 2008 #41 Skrevet 9. september 2008 Vanskelig, og jeg kjenner ikke bredden i så mange kjøkken at jeg vet helt... men italiensk ville antagelig vunnet her også. Og japansk på andreplass (både pga smak og at det er sunt - men jeg måtte kjøpt meg noen kokebøker). Indisk på 3. (bra at landet er så stort og variert også...).
Gjest Gjest Skrevet 9. september 2008 #42 Skrevet 9. september 2008 Det norske (det er jo mer enn kjøttkaker i brunsaus) Og muligens det japanske på andreplass
Gjest Gus Skrevet 9. september 2008 #44 Skrevet 9. september 2008 Fransk. Tunge retter som confit de canard, boeuf bourgignon, bouillabaisse, cassoulet, gratenger, queneller, samt alle slags kjøttretter som roti de porc, tournedos, gigot... Det er bare :gjeiper: Men også lette sommerretter som østers+champagne, snegler, ratatouille, friske salater med vanvittige sauser, supper, et cetera ad infinitum... Variasjonene er så enorme, fra paella i sydvest, pasta i sydøst til choucroute i øst, øl-braisering i nord og mavesekk i midten. Og alt med nydelig fransk vin til.
Eplekake Skrevet 9. september 2008 #45 Skrevet 9. september 2008 Italiensk! mmmmmmmm spagetti.........
Gjest Francoise Skrevet 9. september 2008 #46 Skrevet 9. september 2008 Det franske kjøkken! Synes alle dere som har valgt noe annet er noen raringer...
Gjest Tanita Skrevet 9. september 2008 #47 Skrevet 9. september 2008 Det måtte blitt nord-afrikansk. Mye smak.
Litavesla Skrevet 26. september 2008 #48 Skrevet 26. september 2008 her svinger jeg alt fra gresk, meksikansk til indisk... men tror hvis jeg skulle valgt 1 så måtte det blitt det greske kjøkkenet
Gjest NiChia Skrevet 27. september 2008 #50 Skrevet 27. september 2008 Hvis jeg bare kunne velge en måtte det bli gresk. Eller en god blanding av norsk og gresk. Akkurat som meg selv
June7 Skrevet 28. september 2008 #51 Skrevet 28. september 2008 Jeg er veldig glad i gresk mat (alt med feta er digg ), men det hadde kanskje blitt litt heavy resten av livet. Da blir det nok italiensk.
Fremhevede innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå