Gå til innhold
Problemer med registrering ved bruk av windows mail (hotmail, live, outlook) ×

Hel kylling


Anbefalte innlegg

Gjest Gjest
Skrevet

Skal lage hel grillet kylling i komfyren.

Hvor mange grader skal man ha og hvor lenge skal den være i?

:)

Skrevet (endret)

Jeg bruker å steke kyllingen på 200 grader i 60-90 min. Det kommer litt an på størrelsen. Prøv deg fram på tiden.. Jeg bruker leirgryte, da blir det nydelig og saftig.

Endret av Kristin
Gjest Gjest
Skrevet

Jeg pleier å sette ovnen til 250 grader først og lar kyllingen stå i ca 20 minutter før jeg setter ned varmen til 180 og lar det stå videre i ca. 25 minutter. (Du kan sjekke ved å stikke en kniv i kjøttet mellom lår og kropp. Pipler det ut blank væske er den gjennomstekt) For at den ikke skal bli tørr er det lurt å dytte litt smør inn under skinnet på kyllingen før den stekes.

Skrevet

Og jeg har en liten klatt margaring, salt og pepper inni kyllingen. Så pensler jeg med flytende melange og salter/peprer på utsiden.

Legger i ildfast form/liten langpanne og steker midt i ovnen på 225 grader i en drøy time.

Jeg har ca 1 dl vann i bunnen av formen og passer på at det ikke koker tørt.

Syns (selvfølgelig) dette blir verden beste kylling.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...