Gjest Frk. Grønn Skrevet 20. mai 2008 #1 Skrevet 20. mai 2008 Hvor lenge skal rundstykker/baguetter steke i ovnen hvis man bare vil at de skal være halvstekte slik at man kan "helsteke" de igjen neste morgen..? Litt kronglete forklart
Supraspinatus Skrevet 20. mai 2008 #2 Skrevet 20. mai 2008 Hvor lenge skal rundstykker/baguetter steke i ovnen hvis man bare vil at de skal være halvstekte slik at man kan "helsteke" de igjen neste morgen..? Litt kronglete forklart Du trenger ikke å halvsteke dem egentlig. Det går fint an å bare putte de ferdig utrullede rundstykkene i kjøleskapet til dagen etter. Evt kan du steke rundstykkene på lav temperatur til de har fått et "skall" og ikke er bløte. Men de skal fortsatt være lyse og ikke ha noe stekefarge.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå