Gjest lynette Skrevet 13. mai 2008 #1 Skrevet 13. mai 2008 Tenkte å lage fiskeboller til middag(kjøpte fiskeboller i boks), men hvordan lager man saus til dem?
Gjest nextlife Skrevet 13. mai 2008 #2 Skrevet 13. mai 2008 To måter : 1. Smelt 3 ss smør i en kasserolle, ha i 3 ss hvetemel. Spe dette med melk/fiskebollekraft under omrøring. (det klumper seg lett, men blir lettere om du sper med varm melk) 2. Kok opp melk/fiskebollekraft, lag en jevning av kaldt vann og hvetemel. Spe med denne under omrøring. La sausen koke i ca 5-10 min for å koke ut melsmak. Tilsett ønsket krydder, f. eks salt, pepper, muskat, karri. Ha bollene i sausen, og la de trekke til de er varm.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå