Gjest Gjest Skrevet 16. desember 2007 #1 Skrevet 16. desember 2007 Jeg har tenkt å gi bort noen kakebokser med småkaker til jul, blant annet brune pinner, serinakaker og noe konfekt (med fløte, sjokolade o.l). Men jeg har jo ikke lyst til at mottakerne skal få halvbløte kjipe kaker - går det greit at jeg baker dem nå og et par dager framover, eller bør jeg vente til rett før julaften?
LukaFrost Skrevet 18. desember 2007 #2 Skrevet 18. desember 2007 Du kan godt bake kakene nå, men du må ikke oppbevare mer enn en type kake i hver kakeboks. Aldri blande kaker i samme boks. Da blir de myke.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå