Gå til innhold

Løk til karbonader


Anbefalte innlegg

Gjest håpløs
Skrevet

Jeg skal lage snitter i morgen og skal ha stekt løk til karbonader. Siden jeg har litt dårlig tid har jeg kjøpt Findus frossen, stekt løk. For det første lurer jeg på om denne er grei å bruke som garnityr på snitter? Eller har jeg bommet totalt? Det er første gang jeg lager snitter til selskap så jeg er litt i villrede. Hvordan gjør jeg det ved tilberedning, må jeg varme opp løken før jeg bruker den eller kan jeg tine den og så bruke den? Den skal være kald. Huff, dumme spørsmål dette her men jeg hadde blitt utrolig takknemlig for svar!

Videoannonse
Annonse
Gjest nextlife
Skrevet

Den er klar til bruk, så du slipper å varme/steke den før bruk. :sjenert:

Skrevet

Men den må selvsagt tines først.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...