Gjest Gjest Skrevet 12. september 2007 #1 Skrevet 12. september 2007 Forslag til fyll i bakt potet? Eller kanskje en alternativ måte å lage bakt potet på??? Står helt fast mht digg til landskampen i kveld......
chardonnay Skrevet 12. september 2007 #2 Skrevet 12. september 2007 Her hjemme blir det oftest med bacon, skinke eller tacokrydret kjøttdeig, og ost, mais og rømme... Men du kan jo dele potetene i to, hule dem ut, og blande potetmosen med bacon, rømme og paprika krydder, salt og pepper, fylle det i skallet, og gratinere med ost på toppen. Serveres med en god salat.. Eller potetmosen kan blandes med hakkede oliven og fetaost, og serveres med salat og tzatziki.. Skallet kan du evt, fritere i en gryte, og drysse med salt når det er dryppet av, og fylle med det du vil... Eller hvis du vil gjøre noe helt utradisjonelt, kan du blande klippfisk (ja, klippfisk), og gressløk i potetmosen, og servere med groft brød..
Gjest Gjest Skrevet 12. september 2007 #3 Skrevet 12. september 2007 Kjempebra - tusen takk for tips! Den med klippfisken var kjempebra, vi hadde det til middag i går og det var rester igjen som jeg ikke visste hvordan jeg skulle bruke
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå