Gjest ¤bella¤ Skrevet 11. september 2007 #1 Skrevet 11. september 2007 (endret) Kan noen være så snille og gå inn på denne linken og hjelpe meg med hvordan ris dette er? Jeg er litt grønn når det kommer til matlaging.. http://www.matprat.no/oppskrift.aspx?tema=...&artid=8942 Og hva er spisskummen? Endret 11. september 2007 av ¤bella¤
Eve Luna Skrevet 11. september 2007 #2 Skrevet 11. september 2007 Cevapcici serveres egentlig ikke med ris. Du spiser det med lefse/brød/pitabrød og masse løk, og muligens yogourt eller rømme. Men ut fra bilde jeg kunne se så virker det som om det er vanlig ris bare stekt. Og jeg tror stekt ris kan være godt til cevapcici. Salat passer også godt til. Spisskummen er type krydder og du finner det i krydderhylla i butikken.
Gjest ¤bella¤ Skrevet 11. september 2007 #3 Skrevet 11. september 2007 Cevapcici serveres egentlig ikke med ris. Du spiser det med lefse/brød/pitabrød og masse løk, og muligens yogourt eller rømme. Men ut fra bilde jeg kunne se så virker det som om det er vanlig ris bare stekt. Og jeg tror stekt ris kan være godt til cevapcici. Salat passer også godt til. Spisskummen er type krydder og du finner det i krydderhylla i butikken. Takk! Hvordan steker man ris da? *grønn*
Eve Luna Skrevet 11. september 2007 #4 Skrevet 11. september 2007 (endret) Takk! Hvordan steker man ris da? *grønn* Litt usikker. Jeg har aldri gjort det selv. Men mamma bruker å gjøre det ofte. Skal spørre henne. Men jeg tror du kan bare lage ris på vanlig måte og kanskje krydre den litt. Endret 11. september 2007 av May Helen
Gjest ¤bella¤ Skrevet 11. september 2007 #5 Skrevet 11. september 2007 Litt usikker. Jeg har aldri gjort det selv. Men mamma bruker å gjøre det ofte. Skal spørre henne. Men jeg tror du kan bare lage ris på vanlig måte og kanskje krydre den litt. Har funnet det ut nå
Gjest Gjest Skrevet 11. september 2007 #6 Skrevet 11. september 2007 Du koker risen som vanlig, og freser den etterpå i olje i en wok/dyp panne. Jeg visper ofte sammen noen egg og slår over og rører mens det stivner i risen. Hvis du vil gjøre enda mer ut av det, kan du også woke noen grønnsaker (frossen wok-blanding er god) før du har risen (og eggene) i, men det passer kanskje ikke så godt til den retten du hadde tenkt å lage. Lykke til!
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå