Gå til innhold

Forretter


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Skrevet
Til hva slags hovedretter? :)

Hovedretten er ikke bestemt enda, skal være til bryllupet våres.

Vi er litt usikre på om det blir fisk eller kjøtt, så vi trenger forslag til begge deler.

Hvis dere vet hva forretten passer til, så skriv det og.

Skrevet

Lakserose på varm bladspinat er kjemegodt, og relativt billig.

Bladspinaten (kan godt være av den billige i frysedisken) røres ut sammen med matfløte, salt og pepper. Dette legges først på tallerkenen.

Eggerøre, lages som vanlig. Legg litt eggerøre oppå bladspinaten

Ta en stykke ferdigskåret røkelaks, rull den sammen, slik at den ser ut som en rose. (kan evt. bruke to stykker røkelaks). Sett den oppå eggerøren.

Fargerikt og kjempegodt, passer som forrett til både kjøtt og fisk, synes jeg..

Ellers..

*rekecoktail (kjeeedelig)

*melon og spekeskinke

*spyd med scampi, kamskjell og litt fisk i biter... (nam!)

Skrevet

Hvis dere skal stå for maten selv er det kanskje lurt å ha en forrett som kan tilberedes på forhånd, som f.eks. suppe. Her er noen forslag:

- Kremet kantarellsuppe med bacon

- Oksehalesuppe

- Tomatbasert fiskesuppe med safran

- Kremet hummersuppe

- Jordskokksuppe med parmesan og trøffelolje

Hvis bryllupet skal stå om sommeren kan det muligens passe med en kald suppe:

- Vichyssoise (potet- og purresuppe)

- Gazpacho med vaktelegg og muligens litt hakkede grønnsaker

Eller dere kan ha en kald forrett:

- Rekecocktail eller skalldyrcocktail (ikke enig i at det trenger å være kjedelig :ler:)

- Pâté med syltede kantareller

- Laksemousse med babysalat

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...