Gjest Bellatrix Skrevet 31. august 2007 #1 Skrevet 31. august 2007 Hva bruker dere det til? Jeg har et glass stående og vet ikke hva jeg skal bruke det til. Det er åpnet og må brukes ganske fort.
emi Skrevet 31. august 2007 #2 Skrevet 31. august 2007 (endret) *opprydding* Endret 17. september 2007 av emi
Gjest Bellatrix Skrevet 31. august 2007 #5 Skrevet 31. august 2007 Jeg kjøpte de til å ha på pizza, men som sagt så må de brukes fort. Og jeg spiser ikke pizza hver dag. Men får se om jeg får laget en salat. Er det noe det ikke passer til?
LilleBille Skrevet 31. august 2007 #6 Skrevet 31. august 2007 Hva det ikke passer til vet jeg ikke - men jeg synes det passer best i kylling/pastasalat.. gjerne med en litt spicy-dressing.
NullHull Skrevet 31. august 2007 #7 Skrevet 31. august 2007 Tja, jeg ville nok styrt unna oliven på brunostskiva eller i rømmegrøten . Men du kan jo alltids slenge sammen en omelett og fylle f.eks. med oliven og fetaost. Eller bruk de i en pai med f.eks ost og spinat. Eller gjør kort prosess og mos de sammen til en tapenade.
pellegrino Skrevet 31. august 2007 #8 Skrevet 31. august 2007 Jeg spiser dem helst som de er - og gjerne med rødvin til. Nam!
Gjest Gjest Skrevet 31. august 2007 #10 Skrevet 31. august 2007 Hvis du baker brød eller rundstykker er det godt med skivet oliven i deigen
Gjest Gjest Skrevet 31. august 2007 #11 Skrevet 31. august 2007 Bagel m Philadelfia ost og oliven.. nam
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå