iss Skrevet 30. august 2007 #1 Skrevet 30. august 2007 Jeg har ett fryktelig teit kjøleskap som er veldig variabelt. Oppe er det ganske varmt i bunn fryser det fort. Og alt som blir lagt for langt inn mot bakveggen fryser også.. Av ting som fryser er det som oftest grønnsaker. Nå skulle jeg til å lage middag, og finner at både gulerøttene og broccolien har fryst lett. Ikke sånn dypfryst, men det er is på det. Jeg vet jo at man ikke skal fryse grønnsaker uten å forvelle det. Men mitt spm er da, kan jeg bruke de lett frosne grønnsakene i maten???? Er så lei av å kaste
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå