Gå til innhold

Våre to nydelige mirakler er født, 100908!


Caro

Anbefalte innlegg

Kjedelig med TR :troest:

Håper du hadde en fin jul, til tross for at du måtte gå på smertestillende... Krysser fingrene for pp4!!! :-D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Hei alle sammen!!

Godt nytt år!!!

Da har vi endelig kommet oss i hus igjen, nok en flytting. Denne gangen skal vi bli i 6 mnd og det er deilig!!

Går fremdeles og lurer på om jeg skal ta EL tester denne mnd eller ikke. Har ikke helt bestemt meg. Men en ting har jeg bestemt meg for, og det er at om det ikke klaffer denne gangen så skal jeg til akupunktur neste mnd. Det skader ikke å prøve!! Rekker det antagelig ikke denne gangen da EL er søndag/mandag. (Tror jeg da, syklusen har ikke vært helt stabil i det siste...)

Ellers så har julen og nyttår vært så som så. Det har vært en veldig rar jul. Ingen pynt, ingen kaker, ikke noe juletre... Ingenting har vært som det pleier. Prøvde å holde tradisjonen med tre nøtter til askepott og Donald duck og vennenen hans, men jeg endte bare opp med å grine litt... Har vært litt trist i jula. Men jeg og mannen har funnet ut at vi faktisk er ganske så heldige, vi har jo hverandre. Og det er mange som går gjennom julen uten sine kjære, og det er faktisk verre enn å gå igjennom jula uten hus og ting. Så det er trøsten vår. Nå er det endelig et nytt år, og vi kan starte med blanke ark. Vi vet at dette året vil innebære mye jobbing på et hus som vi skal selge videre, og det er en litt tung tanke. Men jo mer egeninnsats, jo mer penger kan vi gå videre med. Sånn er det bare!

PP4 er i gang, aner ikke når EL er men det kommer når det kommer. Satser på å :humpe: mest mulig i tiden fremover, så får det gå som det går. Mannen var veldig interessert i når EL er denne gangen, han har så lyst på en baby. Han er jo så herlig! :rødme: Så den neste uken blir det MYE :sengekos:!

Håper det går bra med dere andre jentene! Har ikke vært på nettet utenom jobb, så nå håper jeg å få tatt igjen litt i dagbøkene deres etterhvert. Får opp PC hjemme i dag!! Gleder meg!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

:vinke:

Skjønner veldig godt at det har vært en trist jul for dere... Håper humøret har kommeg seg nå :troest: Må iallfall få si at jeg synes du har en veldig fin innstilling til alt sammen! :)

Så søt mann du har som er så ivrig på baby! :rødme: Blir ikke mye KG da, bare :humpe::sengekos:

:fnise:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg var sikker på at EL ikke skulle komme før mandag, men jeg testet fredag bare for å være sikker. Og den var negativ den, som ventet. Men så fikk jeg så sinnsykt vondt i siden fredag kveld og lurte på om jeg skulle teste lørdag morgen. Men så bestemte jeg meg for å ikke gjøre det. Dagen gikk og vi dro på kino på kvelden, smertene ble bare værre og værre. Så i går kveld testet jeg. Hadde omtrent ikke noe urin å få ut, men fikk nå testen til å blinke. Og den var jammen meg positiv! Så vi har :humpe: to ganger i går og må nok :humpe: litt i dag også. :fnise: Jeg MÅ jo ha EL så vondt som jeg har??

Det mest positive med dette er at jeg antagelig har gått tilbake til 28 dagers sykluser igjen!! JIPPI!!! :hoppe: Og neste mnd skal jeg prøve akupunktur!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hadde visst ikke vært innom her på lenge jeg, for jeg hadde ikke fått med meg det med brannen!

Så forferdelig! Huff, brann er noe av det jeg er aller mest redd for i alle fall. Hvordan går det med dere nå? ift bosituasjon og sånt?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

:fnise: Da har dere fått gjort jobben denne måneden, da ;) Bruker du elektroniske el-tester?

Skriver under på det Imli sier, pp4 var iallfall vår lykkemåned! ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Så bra dere har et fast sted å bo for et halvt år framover! :-D Godt å ha noe å forholde seg til i en god periode fremover kan jeg tenke meg! :klemmer:

Masse lykke til med klaff denne perioden! *babystøv* på vei!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Uff, denne mnd håper jeg at det egentlig ikke har klaffet. Jeg har nemlig brukket armen og har måtte operere inn en plate. Dvs at det har vært både røntgen bilder, narkose og morfin i kroppen min.... :gråte: Og hvordan det ev kan ha påvirket en liten spire, ja det aner jeg egentlig ikke. Jeg håper jo at det ev har vært så tidlig at det ikke vil ha noe å si. Hvis jeg ev er gravid så var jeg bare 3 uker når jeg opererte. Da er vel uansett ikke embryoet koblet til noen blodbane??

Huff, det blir som det blir. Er jeg gravid nå så er det vel en mening med det...

Men jeg tror ikke jeg er gravid, har faktisk mindre ømme pupper nå enn jeg har hatt tidligere. Har vel IKM lørdag eller søndag, så det skal bli spennende å se!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

Men du skal aldri si aldri! ;) Jeg hadde absolutt ingen symptomer på at jeg var gravid, og jeg kjente murringer i magen som om mensen var på vei... Men den kom aldri :-D

:klem:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Huff, det er da ikke måte på hvor uheldig du skulle være da. Håper det går bra med deg og armen, og at en evt. spire ikke har tatt skade av narkose/morfin. Men når det er såpass tidlig så tror jeg ikke det har noe å si.

:klem:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Uheldig du, ja! :troest::klem:

Tror nok ikke det skal påvirket et eventuelt foster såtidlig, og som du sier: hvis du er gravid nå så er det en mening med det :)

Håper det går bra med deg!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...