Gjest prestekrage Skrevet 7. august 2007 #1 Skrevet 7. august 2007 Han er vestlending- jeg innlandskrabbe... I tillegg får han "kokkemat" 2 uker pr mnd Sist serverte jeg Baccalao- med meget god respons (bortsett fra at han spiste litt for mye- og fikk litt vondt i magen (noe som ikke var helt etter noen av oss sin plan )!! Forslag til meny denne gangen? Vi er begge veldig glade i fisk (men jeg er i utgangspunktet håpløs på kjøkkenet!!) Skal jo serveres vin til- jeg er mest glad i rød! Dette er en "potensiell" (i slow-motion) så vil jo imponere litt da!!
Gjest Tabby Skrevet 9. august 2007 #2 Skrevet 9. august 2007 Så vidt jeg har fått med meg er en mild Sangiovese fin til torsk.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå