Gå til innhold

Funker ikke lettrømme i saus og sånn?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Jeg har nettopp lagd finnbiff etter denne oppskriften http://www.matprat.no/Recipe.aspx?artid=8068 , med det ene unntaket at vi brukte lettrømme i stedet for seterrømme (eller creme fraiche som oppskriften på posen sa man kunne bruke, alternativt). Maten ble nydelig, men jeg synes sausen/gryta ble veldig flytende - skyldes det lettrømma, eller kan det bare skyldes vann fra soppen (traktkantareller som har vært nedfryst, forvellet) og at væskemengden dermed ble for stor?

Videoannonse
Annonse
Skrevet (endret)

Det går fint an å bruke lettrømme. Det er nok heller soppen som har avgitt væske. Pass på å la alt vannet fordampe når du steker soppen. Jeg bruker alltid bare lettrømme i diverse gryter.

Endret av Halkatla
Skrevet

Takk for svar :) Jeg får kanskje la det trekke uten lokk før melk og rømme tilsettes neste gang.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...