Gjest Gjest Skrevet 7. august 2007 #1 Skrevet 7. august 2007 Jeg har nettopp lagd finnbiff etter denne oppskriften http://www.matprat.no/Recipe.aspx?artid=8068 , med det ene unntaket at vi brukte lettrømme i stedet for seterrømme (eller creme fraiche som oppskriften på posen sa man kunne bruke, alternativt). Maten ble nydelig, men jeg synes sausen/gryta ble veldig flytende - skyldes det lettrømma, eller kan det bare skyldes vann fra soppen (traktkantareller som har vært nedfryst, forvellet) og at væskemengden dermed ble for stor?
Halkatla Skrevet 7. august 2007 #2 Skrevet 7. august 2007 (endret) Det går fint an å bruke lettrømme. Det er nok heller soppen som har avgitt væske. Pass på å la alt vannet fordampe når du steker soppen. Jeg bruker alltid bare lettrømme i diverse gryter. Endret 7. august 2007 av Halkatla
Gjest Gjest Skrevet 7. august 2007 #3 Skrevet 7. august 2007 Takk for svar Jeg får kanskje la det trekke uten lokk før melk og rømme tilsettes neste gang.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå