Gjest bada Skrevet 6. august 2007 #2 Skrevet 6. august 2007 Jeg har ikke prøvd brie på pizza, men jeg vet av erfaring med andre retter at den smelter. Jeg tror det blir godt, jeg. Kanskje det passer bra sammen med spekeskinke?
Gjest Gjest Skrevet 6. august 2007 #3 Skrevet 6. august 2007 Jeg var i Italia i sommer, og der hadde de pizza med brie på menyen flere steder. Veldig godt, min favoritt ble med nettopp spekeskinke og ruccola
prinsessa Skrevet 6. august 2007 #4 Skrevet 6. august 2007 Jeg har flere ganger brukt brie på ostesmørbrød, veldig godt det. Men jeg kan tenke meg at bare brie på hele pizzzaen kan bli litt kvalmende, kanskje best og bare ta på noen steder på pizzaen.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå