Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

Noen som har prøvd? Og vil den smelte?

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Jeg har ikke prøvd brie på pizza, men jeg vet av erfaring med andre retter at den smelter. Jeg tror det blir godt, jeg. Kanskje det passer bra sammen med spekeskinke? :)

Skrevet

Jeg var i Italia i sommer, og der hadde de pizza med brie på menyen flere steder. Veldig godt, min favoritt ble med nettopp spekeskinke og ruccola :)

Skrevet

Jeg har flere ganger brukt brie på ostesmørbrød, veldig godt det. Men jeg kan tenke meg at bare brie på hele pizzzaen kan bli litt kvalmende, kanskje best og bare ta på noen steder på pizzaen.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...