skrue Skrevet 4. mars 2009 #21 Skrevet 4. mars 2009 Det er egentlig ikke overraskene at tofuen stammer fra folkerike områder i verden siden det er en så rik proteinkilde. Tradisjonelt har mennesker i slike områder ikke hatt anledning til å spise så mye kjøtt pga høy pris (det tar plass og mye fôr å fremstille kjøtt) og da blir matvarer som tofu viktig. Synes det smaker godt i rette omgivelser (retter). Jeg er så langt fra vegitarianer det gå å komme antagelig, men jeg liker å variere. Noen synes konsistensen er rar. Jeg ser den for meg som en slags ost/pudding og da er den helt naturlig.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå