ringblomst Skrevet 7. juli 2007 #2 Skrevet 7. juli 2007 Har den vært skikkelig dypfryst eller vært i frysedelen på et kjøleskap? Vi fryste ned i fryseboks øverste etasjen av bryllupskaken vår som var av marsipan, og spiste den på 1 årsdagen vår uten noen problemer. Den så ikke så fin ut når den var tint, men smakte godt og ingen ble dårlige .
Gjest Gjest Skrevet 7. juli 2007 #3 Skrevet 7. juli 2007 Se, lukt, og smak: Virker alt greit er det sannsynligvis det
Ugla Skrevet 7. juli 2007 #4 Skrevet 7. juli 2007 Dersom den var "fersk" og helt OK når den ble dypfryst, vært godt pakket og skikkelig dypfryst hele tiden, er den nok godt spiselig..
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå