pulverheksa Skrevet 22. juni 2007 #1 Skrevet 22. juni 2007 Fikk 5 kg kvalkjøtt i går, og lurer poå hva jeg skal lage av alt dette kjøttet. Vi prøvesmakte kjøttet såvidt i går kveld, da lagde vi litt kvalcarpaccio. Jeg skal også prøve å lage gravet kval, etter en oppskrift jeg fant i en kokebok. Jeg har tidligere laget kval ala peking og har denne gangen tenkt å grille en del, siden det er sommer og grillsesong. Hvordan tilbereder dere kvalkjøtt? og hva serverer sere til?
Gjest KATTAstrofe Skrevet 22. juni 2007 #2 Skrevet 22. juni 2007 Grille på grillen som vanlig biff? Det er det jeg liker best. Har samme tilbehør som til vanlig biff. Ellers så har jeg vokst opp med hvalkjøtt stekt på panna og deretter kokt i saus. En slags småsteik. Men det var ofte hverdagsmat hos oss i hvalsesongen. Hadde forresten vært artig å sett hvordan andre tilbereder dette litt spesielle kjøttet, sikkert mye godt man kan lage
Mandel Skrevet 22. juni 2007 #3 Skrevet 22. juni 2007 Jeg liker aller best å grille det i veldig tynne skiver krydret med hjemmelaget grillkrydder. Spiser det oftest med krydrede potetskiver stekt i folie på grillen og salat i en eller annen form. Egentlig bare vanlig grilltilbehør
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå