Gjest Perfekt biff Skrevet 30. april 2007 #1 Skrevet 30. april 2007 Jeg har en pakke med knorr-lasagne som jeg må bruke opp. Vil gjerne tilsette noen grønsaker for litt mere naturlig smak og næring:) Jeg vet jeg vil tilsette løk, hvitløk, mais og litt revet gulrot. Noen andre tips?
Mini_me Skrevet 30. april 2007 #4 Skrevet 30. april 2007 du kan bruke spinat i lasagne. det er godt. I tillegg har jeg laget vegetar lasagne til en venninne, og da hadde jeg squash i. Hun klaget ikke...
Mandel Skrevet 1. mai 2007 #5 Skrevet 1. mai 2007 Jeg syns den løfter seg mange hakk hvis du bytter ut vannet i oppskriften med en boks hakka, hermetisk tomat. Det kan være greit å ha i litt sukker for å ta vekk hermetikksmaken fra tomatene. Ha gjerne i litt rødvin og ekstra krydder som basilikum og timian. Du kan også ha et laurbærblad i sausen mens den koker. Det gir litt ekstra god smak.
Merneith Skrevet 1. mai 2007 #6 Skrevet 1. mai 2007 Jeg vil ikke høres ut som en matsnobb, men hvorfor i alle dager må du bruke en slik pakke? Skal du uansett ha grønnsaker etc, så er det ikke mye mer arbeid å lage lasagne helt fra bunnen av. Jeg mener, bruker du hermetiske tomater, hvitløk og løk, så er du ikke langt unna en grunnoppskrift. Knorr ferdigmat er stappfull av salt.
Gjest Perfekt biff Skrevet 2. mai 2007 #7 Skrevet 2. mai 2007 Som sagt, så har jeg en pakke stående (Sikkert fra noen år tilbake) som holder på å gå ut på dato, som jeg gjerne skulle brukt opp! Pleier å lage egen saus. Jeg lagde i går, og det ble det jeg hadde liggende, siden jeg ikke fikk handlet. Puttet oppi broccoli, masse løk, hvitløk, gulrøtter, litt mais, og litt squash. Ble helt greit, men smakte litt for mye lapskaus til å være lasagne:)
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå