Gå til innhold

Noen som har betalt klimaavgift...


gard

Anbefalte innlegg

Hei

Det er som kjent mye snakk om miljø i disse dager og hvis man reiser mye så bidra man en del med CO2 utslipp. Det har vært snakk om å betale en klimaavgift men denne er foreløpig frivillig. På siden http://mittklima.no/index.php kan man beregne hva denne avgiften blir. Er det noen som har betalt avgiften ved en reise? Jeg lurer på om jeg skal betale denne avgiften på reisen til Thailand men jeg lurer jo på om pengene går til noe fornuftig eller om det går inn i driftsbudsjettet til Fremtiden i våre hender <ahttp://forum.kvinneguiden.no/uploads//emoticons/default_icon_wink.gif' alt=';)'> Det er forøvrig en artikkel om dette her: http://forbruker.no/reise/article1267997.ece

Endret av gard
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Gjest -eline-

Jeg har sittet og vurdert det for turen jeg skal til Japan, men er småskeptisk om det faktisk funker, om de pengene faktisk går til det skal og ikke bare rett i lomma til Fremtiden i våre hender... Må fundere litt mer, og lese litt mer om det.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Gjest 1

Jeg tviler sterkt på at avgifter for flypassasjerer er løsningen på miljøødeleggelser flyselskap står for og stiller meg negativ til avgifter for passasjerene.

Vi betaler bilavgift og veiavgift fra før uten at de går øremerket til vei eller miljø. Nå også flyavgifter fordi miljøet står i fare uten at avgiftsinntektene går øremerket til konkret arbeid for bedre miljø?

Hvorfor er ikke matpakke- og kantineavgiften innført ennå? Arbeidstakere som spiser lunch hver dag er med på å skade miljøet på grunn av restavfall, papir og søppel som resulatat av all matlagingen. Burde vi ikke beskattes og få avgifter for dette, eventuelt trekkes i lønn for miljøforstyrrelser?

Jeg håper byråkratene i departementene og politikerne jobber med saken!

Endret av Gjest 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...