Jump to content
Sign in to follow this  
BitteLille

Stor og tung?

Recommended Posts

BitteLille

Begynner å føle meg stor og tung her, selv om jeg fysisk har veldig liten mage å skryte av.

Likevel har gangen min blitt betraktelig mer vaggende, jeg er utkjørt etter å gått en trapp, og jeg er våken og bruker hendene til å flytte mage og bekken hver gang jeg snur meg i senga om natta. :sprettoy:

Flere som merker at vi begynner å nærme oss slutten? ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fortsetter under...

Guest gjesta

*Rekker opp hånda*

Kjenner meg veldig igjen i det du skriver. Selv om jeg visstnok ikke er spesielt stor hva magen angår (eller andre deler på kroppen) , så kjenner jeg meg også tung. De siste nettene har jeg sovet dårlig. Som deg må jeg liksom flytte med meg magen, og bekkenet verker noe helt grasalt i snuprosessen. :forvirret:

Jeg har blitt fullt sykemeldt fordi bekkenet har streiket, så gangen er så absolutt vaggende, og foregår så sakte at min datter trodde ikke det var mulig å gå så sakte. :ler:

Share this post


Link to post
Share on other sites
Leanne

Kjenner meg igjen her ja!

Ungen har lagt seg så langt ned i bekkene som det går an... Han presser og presser.. når jeg går ser det ut som jeg er et bleiebarn med innhold :ler:

Har ikke termin før 10 februar, men legene tror barnet vil komme mye tidligere da jeg hadde rier allerede i uke 28..

Magen er tung, og den er mye lengre ned nå enn tidligere, puppene er store og tunge og jeg er sliten! Klarer ikke få på meg skoene for magen er i veien... :sur:

Men jeg er ikke lei, elsker å kjenne sparkene fra lille gutt :) og synes det er trist å tenke på at dette kanskje er min siste graviditet.. Da får jeg ikke oppleve de herlige sparkene mer.. Så jeg prøver å nyte det og se positivt på det! Er jo ikke så lenge igjen nå ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites
cappocino

Jeg er ikke spesiel stor eller har stor mage men snuppa ligger godt inn i ryggen så til tider føler det som hun stopper luft tilførselen min. Hodet har vært festet siden 6 uker før termin og hun skrur seg lenger og lenger ned, noen ganger tror jeg hun detter ut når jeg f eks er på do :overrasket:

Bekkenet får gjennomgå og det er tungt og gå og snu seg i sengen.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest *Just-Me*

Kjenner meg veldig igjenn i det dere andre forteller her... Men det er forskjell på dagene..... Noen dager føler jeg meg ekstrem tung og vagger avgårde, og sliter med å snu meg om natten, for jeg har også vondt i bekkenet.

Mens andre ganger løper jeg opp og ned trappen og klatrer opp stigen til loftet og bøyer meg ned osv uten. Er jo i uke 39 nå. Men de "spreke" øyeblikkene mine er ikke såååå mange og ofte da... :ler:

Man føler seg mest tung, vaggende og som en elefant.....

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
Svar på dette emnet

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Vi setter stor pris på at du deltar i debatten. Unngå brukerangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Husk at du selv er ansvarlig for alt du skriver på nett. Takk for at du bidrar! Her finner du reglene.

Sign in to follow this  

Artikler fra forsiden

×
×
  • Create New...