Jump to content
Sign in to follow this  
Gry

Viktig informasjon

Recommended Posts

Gry

Som dere kjenner til dukker det med jevne mellomrom opp diskusjoner rundt spørsmålet om vi bør tillate gjestepostinger på Kvinneguiden. Vi har vurdert dette i flere år, og har hatt et ønske om å holde forumet åpent for gjester i de fleste rom. Pr i dag er dag er et fåtall av våre forumrom stengt for gjestepostinger.

I den senere tid har vi vært plaget av spam fra "gjesteroboter", i går kveld og i natt ble det postet over 1100 slike spaminnlegg. I den senere tid har også flere brukere følt seg "forfulgt" av gjester som skaper lite koselig stemning for de det gjelder, samtidig som vi opplever at registrerte brukere logger seg ut for å skrive mindre hyggelige innlegg til andre, som anonyme gjester. Samtidig øker Kvinneguiden i antall brukere, og forumet er mindre oversiktlig enn det var tidligere.

Dette gjør at vi (i alle fall i en prøveperiode) vil stenge forumet for at gjester kan poste innlegg. Gjester vil fortsatt ha tilgang til alle rom, men man vil ikke lenger kunne poste innlegg som gjest, bortsett fra i forumrommene for seksualitet, samliv og kropp og helse - der vil man fortsatt kunne skrive som gjest siden vi anser disse som rom der brukere kan ha et særskilt ønske om å være anonyme.

Endringene vil skje gradvis i løpet av inneværende uke.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fortsetter under...

Sign in to follow this  

Artikler fra forsiden

×
×
  • Create New...