Gjest Gjest Skrevet 16. september 2006 #1 Del Skrevet 16. september 2006 Trenger forslag tl kaker som blir best hvis de lages dagen før de skal spises. Annet enn ostekake og gulrotkake, som jeg er blitt lei av...... På forhånd takk Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest gjesta Skrevet 16. september 2006 #2 Del Skrevet 16. september 2006 Dajm iskake kan lages mange dager i forveien. Populært her iallfall. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest gjesta Skrevet 16. september 2006 #3 Del Skrevet 16. september 2006 De fleste typer sjokoladekake bør bakes minst en dag i forveien slik at smaken får satt seg. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Arkana Skrevet 16. september 2006 #4 Del Skrevet 16. september 2006 Jeg synes banankaker blir saftigere og bedre når de får stå en dag eller to. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Blueberry Skrevet 16. september 2006 #5 Del Skrevet 16. september 2006 Bløtkake/marsipankake blir god når den får stå og trekke til seg fuktighet en dag. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lady_Sharon Skrevet 16. september 2006 #6 Del Skrevet 16. september 2006 Har mange gode oppskrifter av kaker samlet her: http://groups.msn.com/kakeforum En MSN gruppe til de som liker å bake Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest Skrevet 16. september 2006 #7 Del Skrevet 16. september 2006 Daim kake Snickers kake Sjokolade mousse kake Suksess kake Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Elsa Skrevet 23. mars 2009 #8 Del Skrevet 23. mars 2009 Har et kort spørsmål, gidder ikke lage en egen tråd! Skal gulrotkake oppbevares i romtemperatur eller i kjøleskapet? Og kan den lages 2 dager før den skal serveres, eller blir den bare tørr da, tror dere kakebakeglade? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Scheherazade Skrevet 23. mars 2009 #9 Del Skrevet 23. mars 2009 Har et kort spørsmål, gidder ikke lage en egen tråd! Skal gulrotkake oppbevares i romtemperatur eller i kjøleskapet? Og kan den lages 2 dager før den skal serveres, eller blir den bare tørr da, tror dere kakebakeglade? Jeg pleier å oppbevare den i kjøleskapet, og syns den fint holder i 2 dager. Men jeg ville laget glasuren samme dagen, men jeg bruker lite melis og ikke noe smør, og da kan glasuren sprekke opp litt når den har stått en stund. Mulig det ikke er etproblem dersom man lager med så mye smør og melis enkelte oppskrifter har. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest Skrevet 24. mars 2009 #10 Del Skrevet 24. mars 2009 Den "saftige sjokoladekaken" (den med rømme) jeg lagde etter oppskrift herfra var knallgod dagen etterpå. *sikle* Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Ida* Skrevet 24. mars 2009 #11 Del Skrevet 24. mars 2009 Har et kort spørsmål, gidder ikke lage en egen tråd! Skal gulrotkake oppbevares i romtemperatur eller i kjøleskapet? Og kan den lages 2 dager før den skal serveres, eller blir den bare tørr da, tror dere kakebakeglade? Pleier også å ha den i kjøleskapet, syns den er best når den har stått en dag eller 2! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Amadea Skrevet 24. mars 2009 #12 Del Skrevet 24. mars 2009 Tiramisu smaker best når den er laget dagen i forveien. Om du har ostekrem på toppen av gulrotkaken ville jeg hatt den i kjøleskap. Om du har melisglasur eller ingen glasur ville jeg hatt latt den stå i romtemperatur (pakket inn i plast) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Wind Skrevet 24. mars 2009 #13 Del Skrevet 24. mars 2009 Oreokake er også veldig godt dagen etter. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest Skrevet 24. mars 2009 #14 Del Skrevet 24. mars 2009 Kefirkake er godt og saftig, og holder i en uke! Google det, så finner du oppskrifter... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest_Hanne_* Skrevet 31. august 2009 #15 Del Skrevet 31. august 2009 Den "saftige sjokoladekaken" (den med rømme) jeg lagde etter oppskrift herfra var knallgod dagen etterpå. *sikle* Oppskrift? Kom ikke inn på linken til msn-gruppa. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå