Hedda-78 Skrevet søndag kl. 17:02 #1 Skrevet søndag kl. 17:02 Hva serverer dere til pinnekjøtt? Noen som har noe utradisjonelt tilbehør?
AnonymBruker Skrevet søndag kl. 17:05 #2 Skrevet søndag kl. 17:05 Tyttebærsyltetøy, surkål, rødkål, poteter, ertestuing. Anonymkode: 09574...7cb
AnonymBruker Skrevet søndag kl. 17:05 #3 Skrevet søndag kl. 17:05 I tillegg til det vanlige tilbehøret, har vi hjemmelaget søt chilisaus til. Vi pleier også å grille kålrot og gulrøtter før de brukes i stuing. Anonymkode: ca7c4...5f4
Phoenix Heart Skrevet søndag kl. 17:07 #4 Skrevet søndag kl. 17:07 Jeg bruker poteter, kålerabistappe med litt gulrot og kun det. 1 1 3
mamanodrama Skrevet søndag kl. 17:09 #5 Skrevet søndag kl. 17:09 Mandelpotet, kålrabistappe og rødkål 1
AnonymBruker Skrevet søndag kl. 17:10 #6 Skrevet søndag kl. 17:10 Ordentlig kjedelig, kun stappe til pinnekjøtt! ❤️ Anonymkode: d7bc7...d1c 1
Hmmmmmm Skrevet søndag kl. 17:11 #7 Skrevet søndag kl. 17:11 Jeg lager saus av kraften (hvit saus). Den er helt nydelig til. 2
AnonymBruker Skrevet søndag kl. 17:12 #8 Skrevet søndag kl. 17:12 Poteter, surkål og sosisser. Anonymkode: 79b85...43c
AnonymBruker Skrevet søndag kl. 17:12 #9 Skrevet søndag kl. 17:12 AnonymBruker skrev (6 minutter siden): Tyttebærsyltetøy, surkål, rødkål, poteter, ertestuing. Anonymkode: 09574...7cb Glemte kålrabistappe med poteter og gulrøtter. Anonymkode: 09574...7cb
AnonymBruker Skrevet søndag kl. 17:13 #10 Skrevet søndag kl. 17:13 Vi har medisterkaker, er usikker om det er så vanlig. Men er oppvokst med det, det var noe mamma innførte fordi hun var vant med ribbe med medisterkaker, og pappa var vant med pinnekjøtt - og så har vi barna videreført det. Det er veldig praktisk også, da barna ofte tar medisterkaker istedet for pinnekjøtt. Så tilbehør er poteter (som er kokt under pinnekjøttet), kålrotstappe, medisterkaker (noen ganger julepølser etc), sterk sennep, tyttebærsyltetøy og kraft. Anonymkode: 185eb...084
AnonymBruker Skrevet søndag kl. 17:18 #11 Skrevet søndag kl. 17:18 Hele poenget med pinnekjøtt middagen på julaften er at den er tradisjonell. Så nei jeg gjør lite sprell med den. Anonymkode: 45110...1de 2 1 2
Brunello Skrevet søndag kl. 17:22 #12 Skrevet søndag kl. 17:22 AnonymBruker skrev (7 minutter siden): Poteter, surkål og sosisser. Anonymkode: 79b85...43c Hvem er pølsene til? De som ikke liker pinnekjøtt? For det er helt meningsløst å spise pølse i stedet for pinnekjøtt. Det samme gjelde for øvrig pølse og medisterkaker til ribbemiddagen. 1
AnonymBruker Skrevet søndag kl. 17:25 #13 Skrevet søndag kl. 17:25 Brunello skrev (2 minutter siden): Hvem er pølsene til? De som ikke liker pinnekjøtt? For det er helt meningsløst å spise pølse i stedet for pinnekjøtt. Det samme gjelde for øvrig pølse og medisterkaker til ribbemiddagen. Medisterkakene er jo kjempegode og blir spist. Anonymkode: 185eb...084 3
AnonymBruker Skrevet søndag kl. 17:26 #14 Skrevet søndag kl. 17:26 Vi har vossakorv, raspeballer (komler) og kålrabistappe. Ellers er jeg vant til vanlige poteter. Anonymkode: fd1a9...3b4 3 1
AnonymBruker Skrevet søndag kl. 17:31 #15 Skrevet søndag kl. 17:31 Hadde blitt så skuffet hvis noen hadde insistert på å gjøre pinnekjøttet mitt «spennende». Spiser pinnekjøttet med potet og kålrabistappe. Så kan folk få ha så mye rare tilbehør de bare vil til, men poteter og kålrabistappe må jeg ha😅 Anonymkode: d1328...6b1 3 3
AnonymBruker Skrevet søndag kl. 17:50 #16 Skrevet søndag kl. 17:50 Hedda-78 skrev (47 minutter siden): Hva serverer dere til pinnekjøtt? Noen som har noe utradisjonelt tilbehør? Her bruker vi kun mandelpotet, kålrotstappe, sjy til de som vil ha det, samt hjemmebakt flatbrød. Anonymkode: 44336...acb
AnonymBruker Skrevet søndag kl. 18:37 #17 Skrevet søndag kl. 18:37 Dampede mandelpoteter, kålrabistappe og smeltet smør (ikke fan av å bruke dampekraften som saus). Noen tullinger her rundt Bergen insisterer på rødkål til, men man vil jo ikke ødelegge julaften heller liksom. Men et GODT utradisjonelt tips er å drikke blanc de noirs champagne til pinnekjøttmiddagen. Det er virkelig den perfekte match! Tuller ikke, bare prøv. Anonymkode: 859d0...431 1
Strigiformes Skrevet søndag kl. 18:44 #18 Skrevet søndag kl. 18:44 Jeg legger potetene under pinnekjøttet når de dampes. Det synes jeg er ufattelig godt. 2
Summeer Skrevet søndag kl. 18:48 #19 Skrevet søndag kl. 18:48 Ikke sprell til pinnekjøttet, men koker ertesuppe på restene. Det blir sinnsykt godt! (Eller jo, vi har hjemmelagde medisterkaker til. Ungene vil gjerne ha det) 1
AnonymBruker Skrevet søndag kl. 18:53 #20 Skrevet søndag kl. 18:53 Vi har mandelpoteter, kålrabistappe og sennepssaus laget av sky, hvit jevning sennep og pepper. 😚👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻 Anonymkode: 7ef44...a3e
Fremhevede innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå