AnonymBruker Skrevet 30. oktober #1 Skrevet 30. oktober Den er på størrelse med 1,5 standard vaskemaskin og 1/4 full. Anonymkode: f9218...08d
AnonymBruker Skrevet 30. oktober #2 Skrevet 30. oktober Salt og sylt innhold. Du kaster ikke mat! Og får du ikke brukt det selv så gir du noe bort. Anonymkode: bedc8...898
AnonymBruker Skrevet 30. oktober #3 Skrevet 30. oktober Så lenge du ikke åpner fryseren så tror jeg du har over ett døgn før den begynner tine. Det går forresten an å lage en "sjekk" på om maten har vært tint mens man har vært bortreist feks. Frys ned en halvfull plastkopp stående, legg en krone oppå. hvis du kommer hjem og kronen ligger på bunn, så har det vært strømbrudd så lenge at maten har tint. Anonymkode: 47b80...135 5 1
AnonymBruker Skrevet 30. oktober #4 Skrevet 30. oktober 3 døgn uten å åpne døra. Hadde besøk av folk da vi hadde orkan/nyttårstorm som tok strømmen i 8 dager, fyseren holder 3 døgn med lukket dør. Anonymkode: 8771d...aaf 6 1
AnonymBruker Skrevet 30. oktober #5 Skrevet 30. oktober AnonymBruker skrev (10 minutter siden): Så lenge du ikke åpner fryseren så tror jeg du har over ett døgn før den begynner tine. Det går forresten an å lage en "sjekk" på om maten har vært tint mens man har vært bortreist feks. Frys ned en halvfull plastkopp stående, legg en krone oppå. hvis du kommer hjem og kronen ligger på bunn, så har det vært strømbrudd så lenge at maten har tint. Anonymkode: 47b80...135 En lettere måte er å se at det er rim på alt.... Anonymkode: 8771d...aaf 1
AnonymBruker Skrevet 30. oktober #6 Skrevet 30. oktober AnonymBruker skrev (2 minutter siden): En lettere måte er å se at det er rim på alt.... Anonymkode: 8771d...aaf Her kommer nå det rim uansett, så ikke alltid lett å vite. Anonymkode: 47b80...135 2
AnonymBruker Skrevet 30. oktober #7 Skrevet 30. oktober Vi hadde strømbrudd i 40 timer under Amy. Da tinte mye i fryseskap, mens dypfryseren holdt litt bedre. Var åpenbart blitt varmere og har nok ikke samme holdbarheten lenger. Anonymkode: 7f096...3d2 1
AnonymBruker Skrevet 30. oktober #8 Skrevet 30. oktober AnonymBruker skrev (4 minutter siden): En lettere måte er å se at det er rim på alt.... Anonymkode: 8771d...aaf Ikke pålitelig nok. Rim kan absolutt komme av temperatursvingninger også. Anonymkode: 21d94...5ca 1
moomino Skrevet 30. oktober #9 Skrevet 30. oktober Våres holdt 4 døgn før noe begynte å tine, det som lå midt i var ikke begynt å tine flr ved dag 8. 2 1
newman01 Skrevet 31. oktober #10 Skrevet 31. oktober AnonymBruker skrev (20 timer siden): Den er på størrelse med 1,5 standard vaskemaskin og 1/4 full. Anonymkode: f9218...08d Jeg skjønner amerikanere som måler størrelsesforhold til andre ting siden føtter og tommeltotter er håpløse måleenheter. Men i Norge har vi det metriske systemet, kan man ikke bare bruke det...? 6
AnonymBruker Skrevet 31. oktober #11 Skrevet 31. oktober Jeg har alltid en kopp med vann som jeg har fryst og lagt en mynt på toppen før setter den i fryseren igjen. Når strømmen går forteller den meg hvor tint det har vært inni der. Ligger den helt på bunn har alt vært ting og må brukes innen et døgn. Har den bare glidd litt ned går det fint, alt tåler å tine litt. Vanlig fryser holder fint i to døgn, ofte også tre hvis den ikke åpnes. Anonymkode: 2c7e3...e17 1
AnonymBruker Skrevet 1. november #12 Skrevet 1. november newman01 skrev (13 timer siden): Jeg skjønner amerikanere som måler størrelsesforhold til andre ting siden føtter og tommeltotter er håpløse måleenheter. Men i Norge har vi det metriske systemet, kan man ikke bare bruke det...? Den nye norske måleenheten: vaskemaskin Anonymkode: 33c26...596 4
AnonymBruker Skrevet 1. november #13 Skrevet 1. november Satt meg godt inn i det da fryseskapet ble stående litt på gløtt i ca 3 døgn. Alt av egensaftet bær og grønnsaker (helt tint) fryste jeg bare inn igjen. Store kjøttdeler var vakumpakket, og fortsatt fryst i kjernen. Det fryste jeg inn igjen. (Kjøper rett fra gård, så ikke noe som har ligget i høyere temperaturer over tid tidligere). Farseprodukter tinte jeg, og brukte opp, eller frøs ned igjen i stekt tilstand. Med noen unntak der kjernen fortsatt var fryst - vi har ikke blitt dårlige av dette. Frosne grønnsaker kastet jeg - de var helt tint og vassene. Fisk kastet jeg - det var helt tint. Anonymkode: 51afe...859 3 1
AnonymBruker Skrevet 1. november #14 Skrevet 1. november AnonymBruker skrev (3 timer siden): Den nye norske måleenheten: vaskemaskin Anonymkode: 33c26...596 🤣🤣 Anonymkode: b05e5...20d
AnonymBruker Skrevet 3. november #15 Skrevet 3. november Det kommer jo veldig an på størrelsen, temperaturen og mengden mat i fryseren + temperatur i rommet. Vi har en dypfryser på ca 500L som nå er ganske stappfull + at den står i et rom som holder 10-15 grader. Tipper det bare er det øverste som kanskje vil være litt tint etter 2 døgn, og at det minst vil ta 7 døgn før alt er tint. Fryseskapet vi har oppe på kjøkkenet som rommer 85L, tror jeg derimot ikke kommer til å holde mer enn et døgn. Anonymkode: 6d735...2cb 2
Fremhevede innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå