Gå til innhold

Kalvestek, rå etter steking


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

Hei. Jeg har 2 kilo kalvestek jeg stekte etter tida og skjærte i skiver når den var avkjølt. Jeg frøys den i aluminiumsfolie og har tatt den opp nå,til vi skal ha gjester i morgen.

Men: hvordan får jeg den ferdig? 

Den er altfor rosa nå, nesten rå.

Tips? 

Anonymkode: f6d9d...f94

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Hvis du skjærte den i skiver så så du vel hvordan den så ut før du fryste den?

0. Server Grandiosa

1. Server den som den er

2. Varmebehandle den mer

Jeg ville ha tint den og satt kjøttet i stekeovnen i ildfast form under folie på 150C i 30 min og vurdert resultatet.

Anonymkode: 847f7...cb8

  • Liker 2
  • Nyttig 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker skrev (14 minutter siden):

Hei. Jeg har 2 kilo kalvestek jeg stekte etter tida og skjærte i skiver når den var avkjølt. Jeg frøys den i aluminiumsfolie og har tatt den opp nå,til vi skal ha gjester i morgen.

Men: hvordan får jeg den ferdig? 

Den er altfor rosa nå, nesten rå.

Tips? 

Anonymkode: f6d9d...f94

Tips til neste gang - bruk steketermometer, så har du bedre kontroll. 

Forøvrig enig med den over om å ettersteke i ovn, evt dele i biter og lage en gryterett eller koke bitene i brun saus til de er ok.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 

Vi har flere ganger halvstekt dagen før for å ta siste oppvarmingen dagen etter. Da pleier vi å ha den i en keramisk beholder med lok å har kraft og grønsaker rundt og setter på.

Har en ikke keramisk grute så kan en og ha aluminium folie rundt å varme opp

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...