Jump to content
Sign in to follow this  
Mette

Sunne middagsoppskrifter

Recommended Posts

Samantha
mine innlegg

Eg og :)

Skal sjå om eg finne noko eg kan bidra med seinare.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fortsetter under...

Guest Smaragd

Brun kyllingfileer.

Skjær poteter, tomat, gulrot og løk i skiver, og legg utover langpannen, evt ildfast form. hell over en del olje så det dekker bunnen.

Legg kyllingfileene oppå og stek i ovnen på 170 grader i ca 35 minutter, til potetene er kokt!

Deilig!

Share this post


Link to post
Share on other sites
AnonymBruker

opp med denne :D

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Bell

Her er noen av mine gjengangere og favoritter i hverdagen: Håper det smaker :) :)

"Soyakylling"

Kyllingfilet i skiver

Soyasaus

Cherrytomater

Hvitløk (Kreves en god del for å "avrunde" tomat og soyasmaken.. Minst 1 fedd per kyllingfilet)

Salt Pepper

- Skjær kyllingfilet i skiver og brun i panne/ wok

- Del cherrytomatene både i 2 og i minde biter (Slik at noen forblir nokså hele mens andre moses og kokes inn i sausen)

- Tilsett tomater, hvitløk, soyasaus og krydre!

"Sweet and sour wok m/ torsk"

Torskefilet i biter

Paprika

Løk

Hvitløk

Gulrøtter

en liten dæsj Sweet Chili saus (Slik at du får den søte shaken uten å måtte tilsette mye sukker)

Ananas (Gjerne litt av ananassaften også!)

Hakkede tomater/ tomatpure

Salt Pepper

- Grønnsakene og fisken wokes - tilsetter hakkede tomater og væsken og lar det stå å putre slik at grønnsakene gir smak til sausen.

Denne smaker SUPERT med en god gulrotsalat til (Feks revet gulrot m/ appelsin, sitronsaft og litt krydder)

Tilbehøret kan man jo varierere med forskjellige grønnsaker/ salat til og ris/ poteter osv alt etter hva som passer inn i kostholdet!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Bell

Må bare legge til den absolutte favoritten også :P

Fant den på matprat tror jeg og den er digg!

Kyllingfilet

Pesto

Soltørka tomater

Salt Pepper

Oregano

Fetaost

- Bank kyllingfiletene flate til de er ca 0,5 cm tykke eller mindre

- Pensle den ene siden med et tynt lag pesto

- Legg på biter av soltørka tomater og fetaost (Varier mengden av ost etter hvor sunn/ usunn du føler deg den dagen ;) )

- Gni krydderet inn i fileten på utsiden

- Rull sammen fileten og bak i ovnen, 225 grader. ca 20-25 minutt. Pass på at den ikke står for lenge og blir tørr

Denne retten spiser jeg både med salat og grønnsaker til eller med skikkelig hjemmelaget potetstappe. Noen ganger hiver jeg grønnsaker og poteter inni ovnen med kyllingen også. Enkelt og DIGG !

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

Artikler fra forsiden

×
×
  • Create New...