Samantha · #21 Posted January 18, 2010 mine innlegg Eg og Skal sjå om eg finne noko eg kan bidra med seinare. 0 Share this post Link to post Share on other sites
Guest Smaragd · #22 Posted January 18, 2010 Brun kyllingfileer. Skjær poteter, tomat, gulrot og løk i skiver, og legg utover langpannen, evt ildfast form. hell over en del olje så det dekker bunnen. Legg kyllingfileene oppå og stek i ovnen på 170 grader i ca 35 minutter, til potetene er kokt! Deilig! 0 Share this post Link to post Share on other sites
AnonymBruker · #23 Posted June 12, 2012 opp med denne :D 0 Share this post Link to post Share on other sites
Guest Bell · #24 Posted June 12, 2012 Her er noen av mine gjengangere og favoritter i hverdagen: Håper det smaker :) "Soyakylling" Kyllingfilet i skiver Soyasaus Cherrytomater Hvitløk (Kreves en god del for å "avrunde" tomat og soyasmaken.. Minst 1 fedd per kyllingfilet) Salt Pepper - Skjær kyllingfilet i skiver og brun i panne/ wok - Del cherrytomatene både i 2 og i minde biter (Slik at noen forblir nokså hele mens andre moses og kokes inn i sausen) - Tilsett tomater, hvitløk, soyasaus og krydre! "Sweet and sour wok m/ torsk" Torskefilet i biter Paprika Løk Hvitløk Gulrøtter en liten dæsj Sweet Chili saus (Slik at du får den søte shaken uten å måtte tilsette mye sukker) Ananas (Gjerne litt av ananassaften også!) Hakkede tomater/ tomatpure Salt Pepper - Grønnsakene og fisken wokes - tilsetter hakkede tomater og væsken og lar det stå å putre slik at grønnsakene gir smak til sausen. Denne smaker SUPERT med en god gulrotsalat til (Feks revet gulrot m/ appelsin, sitronsaft og litt krydder) Tilbehøret kan man jo varierere med forskjellige grønnsaker/ salat til og ris/ poteter osv alt etter hva som passer inn i kostholdet! 0 Share this post Link to post Share on other sites
Guest Bell · #25 Posted June 12, 2012 Må bare legge til den absolutte favoritten også Fant den på matprat tror jeg og den er digg! Kyllingfilet Pesto Soltørka tomater Salt Pepper Oregano Fetaost - Bank kyllingfiletene flate til de er ca 0,5 cm tykke eller mindre - Pensle den ene siden med et tynt lag pesto - Legg på biter av soltørka tomater og fetaost (Varier mengden av ost etter hvor sunn/ usunn du føler deg den dagen ) - Gni krydderet inn i fileten på utsiden - Rull sammen fileten og bak i ovnen, 225 grader. ca 20-25 minutt. Pass på at den ikke står for lenge og blir tørr Denne retten spiser jeg både med salat og grønnsaker til eller med skikkelig hjemmelaget potetstappe. Noen ganger hiver jeg grønnsaker og poteter inni ovnen med kyllingen også. Enkelt og DIGG ! 0 Share this post Link to post Share on other sites