Gå til innhold

Steking av kjøttdeig. Hvor stekt skal det være?


rosgrø

Hvor mye skal kjøttdeig stekes?  

6 stemmer

  1. 1. Hvordan skal kjøttdeig stekes?

    • Til det er lett grått
      1
    • Til det er lett brunt
      5
    • Til det er svartstekt
      0
    • Til det er svakt rosa
      0
    • Vil helst ha det rått
      0


Anbefalte innlegg

Jeg var nylig hos noen på Taco kveld og skulle steke kjøttdeigen slik jeg steker den hjemme hos meg selv. Da fikk kjeft av verten for å ha stekt det alt for lite, og verten hardstekte kjøttdeigen til den var helt svart. Jeg forsøkte å si at den er jo ferdig stekt for det er ikke noe rosa kjøtt igjen der. Fikk enda mer kjeft for dette hadde jeg tydeligvis ikke greie på.

Tacoen ble ikke bra for å si det slik, og jeg måtte stikke innom en fastfood kjede på veien hjem for å fylle magen og bli mett. Jeg klarte ikke å spise dette svartkullede kjøttet.

Hvor mye mener du at kjøttdeig skal stekes? Skal den stekes til det rosa er borte eller skal den svartstekes? 

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...