Jump to content
Sign in to follow this  
Guest anonym

middagstips ønskes

Recommended Posts

Guest Anonymous

hva spiser dere til middag på ukedagene?

ønsker billige og gode middagstips.

hvor mye bruker dere på middag for en hel uke?

takknemlig for tips

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fortsetter under...

melis

For å spare penger, planlegger jeg alltid middager en uke frem i tid. Handler på mandager og da holder det til mandagen etter (som oftest).

Denne uka ser sånn ut:

Mandag: Biffsnadder med slottspoteter og bernaisesaus (skulle egentlig ha på søndagen)

Tirsdag: Fersk tortellini med olivenolje og parmesan

Onsdag: Fiskepinner med potetmos og salat

Torsdag: Vossakorv med kålrabistappe, potet og rødkål

Fredag: Kyllingfilet i Uncle Bens sursøtsaus med ris

Lørdag: Hjemmelaget pizza

Søndag: Kjøttkaker med ertestuing, potet og brun saus

Share this post


Link to post
Share on other sites
Linnie

Hmmm, skal vi se... *tenke, tenke*

Mandag, en ostepølse i kiosken på vei til bursdagsfeiring!

Tirsdag, Spaghetti Rimini, med brød.

Onsdag, Burritos

Torsdag, fiskepinner med ris og brokkoli

Fredag, Pølser i lompe...kanskje...

ER midt i et prosjekt nå, prøver å handle max en gang i uken... før handlet jeg nesten hver dag, og DET blir dyrt!

Lager middag bare til meg selv, så det blir ikke så spennende akkurat, men billige middagstips er jo: Suppe, Røkte pølser, pasta, foskjellig "boksmat", fiskepinner, fiksegrateng (ofte til 10 kr!)...

Kom ikkke på noe mer akkurat nå!

Share this post


Link to post
Share on other sites
melis

Glemte å si at jeg bruker mellom 300-400,- på middag i uka.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Zalomine

Godt å se at det er andre enn meg som bruker andre ting enn kokte poteter til fiskepinner. Jeg pleide å bruke potetstappe, men det liker ikke min samboer, så nå spiser vi fiskepinner og nudler! Høres litt rart ut kanskje, eller ikke? Godt i alle fall, og morro med spisepinner, selv om jeg kløner :)

Men, middagstips. Ja, fiskepinner er nevnt. Her i huset går det ellers mye i karbonader fra frysedisken, og alt mulig rart man kan lage av kjøttdeig og pølser. Pannekaker er en god avveksling.

Generelt alltid en god ide å handle en gang i uka. Ei stund var vi flinke til det. Mye billigere, av en eller annen grunn. Skal begynne med det der nå igjen, siden jeg begynner å jobbe på mandag. Da må middagene være innhandla, ikke noe "jeg kan jo gå på butikken i løpet av dagen" da mer nei.

God middag folkens. Ble jo rent sulten jeg...

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Janna

Denne uka har vært sånn:

Mandag: Tacos med tilbehør

Tirsdag: Pannestekt laksefilèt med kokte mandelpoteter og dampet brokkoli+rosenkål

Onsdag: Jeg: Risengrynsgrøt. Sambo: Kyllinglår og rundstykker

Torsdag: Kremet blomkålsuppe med biter av røkt kjøttpølse og ekstra blomkål, med varme rundstykker til

Idag, fredag: Idag får sambo resten av suppa fra igår, jeg spiser nudler.

Kommende middager:

Imorra, lørdag: Kokte laksekoteletter (i vann med laurbærblad) med kokte poteter, lettrømme, brokkoli og kryddersmør.

Søndag: Aner ikke enda! :ler:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonse

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Svar på dette emnet

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Vi setter stor pris på at du deltar i debatten. Unngå personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Husk at du selv er ansvarlig for alt du skriver på nett. Takk for at du bidrar! Her finner du reglene.

Sign in to follow this  

Artikler fra forsiden

×
×
  • Create New...