Gå til innhold

Filmen "A family affair" på Netflix


Amatariel

Anbefalte innlegg

Innimellom digger jeg litt enkle romantiske komedier, og leste i vår at A family affair hadde premiere i slutten av juni. Gledet meg til den, spesielt fordi Nicole Kidman og Zac Efron spiller i den.

Nå er den sett, og jeg er såå skuffa. Slike komedier har virkelig tapt seg de siste 15 årene, og syns ikke dette var noe unntak. Det var også veldig opprørende at jeg så filmen i minst en halv time før jeg innså hvem som faktisk var Zac Efron 😮 Kjente han ikke igjen! Han som var så kjekk - så utrolig trist at han (må være??) så operert at han er ugjenkjennelig...

Hva syns dere om filmen?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Kjente igjen Zac Efron med en gang, men enig med deg ellers. Filmen var dårlig. Historien i seg selv var dårlig og ble dårlig spilt.

Anonymkode: 50a7b...263

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Her slo vi den av etter 20min. Så den sammen med 13åringem som syns den var dørgende kjedelig. Komedier er ikke det samme som før. De er blitt så langdryg og lang tid på å bygge seg opp.

Reagerte også på  utseende til Zac Efron. Han så skikkelig operert ut. Han sier selv at det er pga en ulykke som ødela ansiktet hans, men tror nok han har gjort mer enn å bare "fikse" det opp etter ulykken. 

Anonymkode: 22da4...f9c

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Nicole Kidman ser helt merkelig ut! Fatter ikke at de gjør slikt med utseendet sitt, munnen er dratt ut i begge retninger, og underleppa henger ut. I tillegg har hun mista all sjarme og personlighet! Drittfilm!

Anonymkode: 8d87c...fac

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...