minienthe Skrevet 10. februar 2006 #1 Del Skrevet 10. februar 2006 jeg er totalt dust på gjærbakst men finnes det en pizzadeig som ikke inneholder gjær og som ikke trenger å forheves ? type: klask sammen, legg på plata, legg på ønsket fyll og inn i ovnen ? bunnen bør helst ikke være av den tynne typen og passe til en hel plate. hjelp noen ? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
lillesky Skrevet 10. februar 2006 #2 Del Skrevet 10. februar 2006 Toro har en sånn ferdig-deig som man bare tilsetter vann og slenger på plata. Uten heving. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Arkana Skrevet 10. februar 2006 #3 Del Skrevet 10. februar 2006 Det er litt vanskelig å få en tykk pizzadeig uten gjær. Jeg har en oppskrift jeg liker godt (og jeg liker ikke tynne italienske bunner), som ikke inneholder gjær. Den blir selvsagt ikke like tykk og luftig som en gjærdeig, men er heller ikke av de tynneste. Til en stor plate trenger du minst dobbel oppskrift, evt trippel. Pizzabunn uten heving 300 g hvetemel 1 ts bakepulver 50 g margarin ¼ ts salt 2 ½ dl melk Bland det tørre, smuldre inn smør. Bland sammen med melk. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
minienthe Skrevet 10. februar 2006 Forfatter #4 Del Skrevet 10. februar 2006 genialt, disse skal testes Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest Skrevet 12. februar 2006 #5 Del Skrevet 12. februar 2006 Sleng fyll på pitabrød, så får du små pizzaer Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
minienthe Skrevet 12. februar 2006 Forfatter #6 Del Skrevet 12. februar 2006 jepp, men jeg er ute etter noe som kan lags i langpanne Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjesten Skrevet 12. februar 2006 #7 Del Skrevet 12. februar 2006 Jeg bruker bare 4 dl mel, en halv pose gjær, litt lunka vann og to spiseskjeer olivenolje. Lar den ikke heve men bare hiver den på brettet. Kjempegod og enkel. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest_elise_* Skrevet 23. oktober 2009 #8 Del Skrevet 23. oktober 2009 oppskrifta var veldig bløt! jeg måtte slenge i 150 gram mer med mel Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Mangopai Skrevet 23. oktober 2009 #9 Del Skrevet 23. oktober 2009 (endret) jeg bruker egg i pizzadeigen jeg lager uten gjær Det gjør at den hever fint! Lager til en hel steikeplate, og den blir ganske tjukk, er ikke alltid jeg blir trodd når jeg serverer den og sier det er bakepulverdeig Oppskrift: 10dl mel 4 egg (her bruker jeg eggerstatning, så da blir det ikke så voldsomt) 4ts bakepulver godt med olje (olivenolje er den jeg har hjemme) passe med lunkent vann Trenger ikke heve noe og er nok deig til en steikeplate edit: jeg pleier ikke lage pizza i steikepanna... Endret 23. oktober 2009 av Mangopai Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Marlo Skrevet 23. oktober 2009 #10 Del Skrevet 23. oktober 2009 Bruker faktisk ferdigdeigen til Tine og den er super god. Får alltid masse skryt av mine (nesten) helt hjemmelagede pizzaer Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
PiriPiri Skrevet 23. oktober 2009 #11 Del Skrevet 23. oktober 2009 Jeg lager med gjær uten å heve deigen. Bare kjevler den ut på plata og klæsjer på alt det gode. Funker kjempebra:) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
hercules kitchen Skrevet 25. oktober 2009 #12 Del Skrevet 25. oktober 2009 Hvis du lager deigen først så kan den stå å heve bittelitt i mens du gjør klar de andre ingredientsene som f.eks å rive ost. Den som vi lager er med gjær, men den er kjempe lett å lage, skal ikke knas med hendene bare røres og snus lett med ei sleiv. Oppskriften ligger her på bloggen min hercule's kitchen Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå