*Heidi* Skrevet 24. januar 2006 #1 Del Skrevet 24. januar 2006 Har en vaniljekrem jeg må bruke opp, noen ideer? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
-Fisken- Skrevet 24. januar 2006 #2 Del Skrevet 24. januar 2006 Lag vanlig bolledeig, og ha vaniljekrem inni bollene Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Betty Boop Skrevet 24. januar 2006 #3 Del Skrevet 24. januar 2006 Solskinnsboller? Eplekake? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest Skrevet 24. januar 2006 #4 Del Skrevet 24. januar 2006 bløtkake, nydelig med et lag krem og bær og et lag vaniljekrem. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
jordbær Skrevet 25. januar 2006 #5 Del Skrevet 25. januar 2006 Fastelavensboller! :D Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Retz Skrevet 25. januar 2006 #6 Del Skrevet 25. januar 2006 Vaniljekrem behøver da ikke puttes inn i noe eller være tilbehør. Den sklir utmerket godt ned helt på egenhånd. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Piper Skrevet 25. januar 2006 #7 Del Skrevet 25. januar 2006 Utrolig godt i vafler Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
jordbær Skrevet 25. januar 2006 #8 Del Skrevet 25. januar 2006 Vaniljekrem behøver da ikke puttes inn i noe eller være tilbehør. Den sklir utmerket godt ned helt på egenhånd. ← Definitivt! (Det var det jeg trodde, da jegkjøpte napoleonskake på IKEA.. Smakte smørkrem! ) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
-Fisken- Skrevet 25. januar 2006 #9 Del Skrevet 25. januar 2006 Vaniljekrem behøver da ikke puttes inn i noe eller være tilbehør. Den sklir utmerket godt ned helt på egenhånd. ← Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
*Heidi* Skrevet 25. januar 2006 Forfatter #10 Del Skrevet 25. januar 2006 takk for svar! Kanskje jeg spiser den alene Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
tommeline Skrevet 25. januar 2006 #11 Del Skrevet 25. januar 2006 Vaniljekrem på fruktsalat eller hermetisk frukt er godt! Men nå er kanskje vaniljekremen spist opp allerede... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest Skrevet 25. januar 2006 #12 Del Skrevet 25. januar 2006 Jeg ville rett og slett kuttet opp en frukt eller to (eple, banan, appelsin) og hatt vaniljekremen over. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå