Gjest Gjest Skrevet 21. januar 2006 #1 Skrevet 21. januar 2006 http://pub.tv2.no/nettavisen/na24/article539858.ece
Iceglow Skrevet 21. januar 2006 #2 Skrevet 21. januar 2006 Tvilsomt. Jeg har levd så lenge uten kjøtt at jeg ser ikke poenget med det lenger. Men det viktigste for meg hadde vært hva det ble produsert av, altså “jorden” som ble brukt til slik dyrkning. Er heller ikke sikker på at jeg hadde stolt på at det var “kunstig”, og ikke fra en ku med 4 ben.
Gjest Gjest Skrevet 21. januar 2006 #3 Skrevet 21. januar 2006 Hvis næringsinnhoildet er tilnærmet det samme som i kjøtt fra dyr og smaken god - men at det er kunstig framstilt, ser jeg ingen betenkeligheter med å spise kunstig framstilt kjøtt. Jeg synes det er estetisk sett ekkelt å vite at kjøttet jeg spiser kommer fra levende besit som heter dyr, så for meg vil det bli en glede å slippe å tenke på det! Jeg føler meg mer hjemme i USA enn i Skandinavia hvertfall...her skal jo alt være så veldig barbarisk, rått og "naturlig". Jeg sier som amerikanserne, "jeg liker kjøtt, men ønsker ikke å vite hvor det kommer fra".
Gjest LoisLane Skrevet 21. januar 2006 #5 Skrevet 21. januar 2006 Definitivt ikke. Er litt barbarisk, rå og naturlig av meg.
Gjest Hippopotamus Skrevet 21. januar 2006 #7 Skrevet 21. januar 2006 Hvis man ikke vil spise kjøtt, hva er vitsen med å late som da...? Nei takk, jeg holder meg unna kjøtt i alle former. Og hvis jeg absolutt vil ha, tar jeg det naturlig, takk.
Gjest Varg-Menja Skrevet 22. januar 2006 #8 Skrevet 22. januar 2006 Nei, jeg er skeptisk til det meste av mat som er kunstig fremstilt. Unngår alt fra genmanipulert mat til e-stoffer og kuer som er foret på kraftfor.
Polluela Skrevet 23. januar 2006 #11 Skrevet 23. januar 2006 Spiser aldri kjøtt og ville nok ikke ha spist kunstig kjøtt heller. Klarer meg fantastisk bra uten, det er ekkelt og usundt og dessuten dyrka på "ekte" muskelvev..
Gjest GreenSky Skrevet 23. januar 2006 #12 Skrevet 23. januar 2006 (endret) Ja. Jeg spiser jo fake meat allerede (kjøtterstatninger). Men jeg måtte lest litt mer om hva det gikk ut på først, før jeg bestemte meg. Endret 23. januar 2006 av GrønnSky
Gjest Gjesta Skrevet 24. januar 2006 #13 Skrevet 24. januar 2006 http://pub.tv2.no/nettavisen/na24/article539858.ece ← Æsj, nei det høres ekkelt ut..................
monja Skrevet 24. januar 2006 #14 Skrevet 24. januar 2006 Tror jeg holder meg til ekte kjøttvarer jeg. Føler meg litt rå og barbarisk jeg og
Tinken Skrevet 24. januar 2006 #15 Skrevet 24. januar 2006 Definitivt ikke. Er ikke så glad i kjøtt i utgangspunktet, og kan slettes ikke tenke meg kunstig kjøtt.
Gjest 2324 Skrevet 24. januar 2006 #16 Skrevet 24. januar 2006 Tror ikke det. Høres veldig ekkelt ut.
Gjest gjest1 Skrevet 24. januar 2006 #17 Skrevet 24. januar 2006 Tror ikke det, ut fra artikkelen virker det som om de skal dyrke muskelfiber tatt fra dyr i et kunstig medium av et eller annet slag. Vet ikke helt siden jeg ikke kom inn på den artikkelen i ingeniøren.
Gjest Gjest Skrevet 24. januar 2006 #18 Skrevet 24. januar 2006 Ja. Jeg spiser jo fake meat allerede (kjøtterstatninger). Men jeg måtte lest litt mer om hva det gikk ut på først, før jeg bestemte meg. ← Som vegetarianer, har du ikke betenkeligheter med hva det kan gjøre med bakteriefloraen i tarmene dine? Vegetarianere har jo en annen bakterieflora enn kjøttspisere, og jeg vet med meg selv at det gir smerter i magen hvis jeg en sjelden gang spiser kjøtt. Vegetariske "kjøtt"erstatninger er jo faktisk ikke det samme som kunstig fremstilt kjøtt.
Latee Skrevet 24. januar 2006 #19 Skrevet 24. januar 2006 Prøver å få minst mulig unaturlige stoffer inn i kroppen min, så dette ert nok det siste jeg ville spist
nusta Skrevet 24. januar 2006 #20 Skrevet 24. januar 2006 Hørtes ikke fristende ut hvertfall. Så nei, jeg tror ikke det.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå