Gå til innhold

Tror dere man alltid ser?


Gjest Tjufsen

Anbefalte innlegg

Gjest Tjufsen

Har tenkt litt på det, jeg skjønner at når man dør, så blir det svart bare, men bevissthet i seg selv, tar jo litt tid å lage da, hvis det ikke allerede er der da, så hver person som blir født, dyr, og plante, er jo avstamninger av denne bevisstheten, den blir ikke skapt på nytt hver gang, man blir jo bare født med en kropp, og en bevissthet, og så lever man livet på denne planeten takket være denne livskraften som gir oss liv, sjelen vår, er jo heller ikke i fra gener, man har jo forsket på gener i flere tiår allerede, og ikke funnet et eneste gen lenket til bevisstheten, så det er en annen måte det blir overført på, man sier jo at naturen lever, tror dere det er en slags, livskraft der ute, i naturen, som vi alle stammer fra? Har lagt merke til også, at når katter dør, så ser det ut som de tenker på et sted, at livet ikke er endelig da, tenkte kanskje først det var en måte å bli kvitt frykten for å dø på, noe man skaper selv da, men det ser jo ikke egentlig ut sånn da?

Endret av Tjufsen
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Ja tror det er en slags livskraft eller energikilde som alt levende har tilhørighet med. Planter såvel som dyr. Men tror ikke vi har noe bevissthet der eller at det er noe liv etter døden, bare at vi forsvinner som energipartikler ut til eteren

Anonymkode: f0440...242

  • Hjerte 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ja,her på jorda er livet bare midlertidig. Det evige livet er på den andre siden som kan kalles ånderiket/himmelen eller hva enn du foretrekker kalle det.

Anonymkode: b6473...f87

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Av lys er vi kommet, og til lys skal vi bli :opplyser:

Anonymkode: 3b5af...6ac

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...