Gå til innhold

Ankarsrum Assistent - eggedosis


Anbefalte innlegg

Skrevet

Jeg byttet ut min trofaste Kenwood med en Ankarsrum Assistent fordi jeg behøvde en maskin som eltet større brøddeiger. Til dette er Ankarsrum suveren. Men jeg baker også litt kaker, og uansett hva jeg gjør får jeg ikke stiv eggedosis. Har til og med fått meg stålbollen nå for å teste om det har plasten i den originale bollen som var problemet, men neida. Så mitt spørsmål er da til de som har Ankarsrum, får dere ordentlig stiv eggedosis og isåfall hva gjør dere for å få det til?
 

Oppskriften til feks brownies sier 3 egg og 4 dl sukker. Eggedosisen blir luftig, men ikke stiv. 

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...