løpejenta Skrevet 30. april 2023 #1 Skrevet 30. april 2023 Jeg byttet ut min trofaste Kenwood med en Ankarsrum Assistent fordi jeg behøvde en maskin som eltet større brøddeiger. Til dette er Ankarsrum suveren. Men jeg baker også litt kaker, og uansett hva jeg gjør får jeg ikke stiv eggedosis. Har til og med fått meg stålbollen nå for å teste om det har plasten i den originale bollen som var problemet, men neida. Så mitt spørsmål er da til de som har Ankarsrum, får dere ordentlig stiv eggedosis og isåfall hva gjør dere for å få det til? Oppskriften til feks brownies sier 3 egg og 4 dl sukker. Eggedosisen blir luftig, men ikke stiv.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå