Gå til innhold

Bruk av munnbind, ikke covid, årsak til long covid.


Rick

Anbefalte innlegg

Bruk av munnbind, ikke covid, årsak til long covid.

 

En norsk studie, som har vakt betydelig oppsikt, viser at omkring halvparten av de som hadde vært smittet av covid, hadde utviklet long covid. Overraskende nok fant man det samme hos de som ikke hadde vært smittet av covid. Så konklusjonen må være at covid ikke er årsaken til long covid.

 

https://www.abcnyheter.no/nyheter/norge/2023/04/20/195917560/norsk-studie-avdekket-long-covid-ogsa-hos-ikke-smittede-diagnosen-ikke-hensiktsmessig

 

En nylig publisert metaanalyse og systematisk gjennomgang av bruk av munnbind, bekrefter at det gjør betydelig skade ved å forstyrre normal menneskelig pust, og enda mer forbløffende, kan forårsake symptomer som blir feilidentifisert som "Long Covid.”

 

Denne metaanalysen, som er publisert i Frontiers 5. April 2023 som sterkt bekrefter hva fornuft tilsier, nemlig munnbind forstyrrer normal menneskelig pust, og at dette forårsaker uheldige helseeffekter som utmattelse og tretthet, som hittil har blitt identifisert som Long Covid.

 

https://www.frontiersin.org/articles/10.3389/fpubh.2023.1125150/full

  • Liker 6
  • Nyttig 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

zemer skrev (4 timer siden):

Da må det være mange i helsevesenet som har Long covid.

I helsevesenet er det større kunnskap om riktig bruk av munnbind. Både hvor lenge det skal være på, hvordan det skal tas på og de oppbevares ikke i en halvåpen pakning i veska eller bilen. Det sagt, så har jeg hørt om helsepersonell som har måttet bytte stilling fordi de har fått problemer med munnbind - før det var aktuelt å sette det i sammenheng med covid.

  • Liker 4
  • Nyttig 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

×
×
  • Opprett ny...