Jump to content
Sign in to follow this  
Guest Tristessa

Lily's lille verden!

Recommended Posts

Guest Tristessa

Ja, så ble det dagbok på oss ikke-gravide og ikke-gifteklare KG-brukere og. Så gøy!

Merkelig nok har jeg ikke helt peiling på hva jeg skal skrive i dag, men et sted må jeg jo begynne, kan ikke være verre enn de andre!

Har hatt en tilsynelatende helt vanlig skoledag, men har sååå dårlig samvittighet for at jeg ble sint på geografilæreren da han kom med et usaklig utsagn om svensker. Er halvt svensk, og har måttet tåle så mye dritt om det de siste ti årene at det er godt gjort. Derfor ble alle plugger tent, og ja- det gikk vel som det alltid går når jeg blir sint - med en del usaklige og frekke kommentarer. Kjipe greier, men aner ikke helt hvordan jeg skal holde fortiden i sjakk, den innhenter meg støtt og stadig. Ble kanskje litt depressivt, men er vel det som veier mitt hjerte tyngst i dag. Liker tross alt ikke å skuffe noen på en slik måte.

Grrr!!!! Prøve å tenke positivt nå! Har tross alt hele kvelden foran meg, som skal feires med kafè, kaffe og kjæreste, de tre beste k'ene som finnes i hele verden! Så får det heller gå som det går med sinte, humørløse geografilærere. Kom frem sånn i ettertid at jeg var rimelig frekk ja... Hvor er oppdragelsen henne? Neh, aner ikke hva mer jeg skal skrive jeg, tror jeg lever i et vakuum for tiden. Verdens mest uinterressante person til tjeneste! :hoho:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fortsetter under...

Guest Zalomine

Blir spennende å følge deg i hverdagen i alle fall. Synes dette er spennende jeg. Gleder meg :)

Lærere må vente å få litt sinte elever av og til. Det legger du bak deg, kos deg du :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Tristessa

Takk for hilsen, Fredagsbarn!

Ja, det er flere som har reagert på læreren vår, og mener at han er så utrolig humørløs... Håper bare jeg klarer å legge det bak meg nå.. Er lei av samvittighetsgnag, noe jeg går med mer eller mindre konstant!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Tristessa

Nå er det tirsdag morgen, og jeg sitter med en kopp lunken te foran skjermen igjen. Skal ikke på skolen før ti på ti i dag, så jeg har litt bedre tid i dag enn hva jeg vanligvis har...

Det er mørkt ute når jeg går til skolen for tiden, det er litt merkelig. Synes ikke det er så lenge siden det var høst sist. En ting er sikkert: jeg ønsker meg ikke tilbake igjen. Uff, i fjor ble det så vanskelig på denne tiden med kjæreste som var vekke hele tiden, masse skolearbeid og et hode som ikke ville samarbeide, nesten uansett. Nå er det heldigvis enklere!

Hadde en koselig kafètur i går, eneste som var litt synd, var at det var fullt der vi egentlig skulle gå, men pyttsann - det er slik som skjer. I dag håper jeg bare at jeg ikke får kjeft av geografilæreren. Håper han har lset mailen min da, men kan jo ikke forvente noe av det mennesket, virker det som. Æsj... Jeg som hadde 5+ i geografi til nå... Må nesten ta meg litt sammen når det gjelder hva jeg sier!

Men sånn ellers er dette en deilig dag... To timer med en lærer som bare snakker (betyr at jeg kun må følge med, men ikke nødvendigvis må bruke hjernen), deretter blir det kafè fordi jeg har fri, så er det kun to skoletimer igjen av dagen. Deilig med en avslappende dag, for tro meg - det er så utrolig slitsomt om dagen. Tror jeg holder på å bli sprø av det, er bare svimmel hele tiden. Kjennes ut som om hjernen renner ut av ørene snart. Heldigvis er det ikke såååå lenge til juleferie!

Jepp, dett var dett for nå, så får en se om det skjer noe interessant i løpet av dagen!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Liljestine

Heisann!!

Tenkte bare jeg ville si HEI til deg :D

Klem fra Stine :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Tristessa

Hei Stine! Takk for hilsen!

I dag er jeg sliten gitt... Har hatt det litt turbulent med mye å gjøre i det siste, men i dag er den verste kneiken overstått. Skal ha en del fritimer i morgen, og satser på å få gjort en stil noenlunde brukbart ferdig da. Og jeg har ordnet med geografilæreren og, gjett om jeg er lettet nå?!

Auu... Ryggen gnoler og nakken er stiv. Kroppen min liker ikke dette været noe særlig har jeg merket, og jeg får bare mer og mer lyst til å reise vekk for hver dag som går. Men det hadde kanskje ikke vært så dumt å gjøre unna alt skolearbeidet før den tid? I kveld skal jeg bare slappe av (som vanlig, hehe) og kose meg - håper jeg i alle fall. Har litt lyst til å finne på noe gøy og, da. Nå gleder jeg meg til middag og til kjæresten kommer fra jobb... Savner litt kos i denne kalde høstettermiddagen!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonse

Majken

Åh, gnålerygg og stiv nakke er ikke noe morro!! Venninna mi har tatt kurs i massasje, skal jeg sende henne over?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Tristessa

Ja, det hadde jammen vært en god idè Majken!

Gamlegubben duger nemlig ikke når det kommer til massasje... :ler:

Share this post


Link to post
Share on other sites
Majken

Da skal jeg si ifra til henne. Hun kommer Så fort bena kan bære henne!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Tristessa

Tusen takk Majken! *gleder seg*

Share this post


Link to post
Share on other sites
Linnda

Heisann Lily !! :)

Så du har begynt å skrive dagbok du også. Det blir artig å kunne følge deg gjennom godt og vondt.

Har tenkt på deg mange ganger og nå kan jeg jo bare gå inn her å kikke. Det er en kikker i oss alle. :blunke: :blunke:

Tastes. :)

Klemmer fra

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Tristessa

Hei Tuva! Kjekt å høre fra deg!

Har fått med meg at det har vært en del dødsfall i familien din i det siste. Kondolerer så mye, det er ikke kjekt det der.

Selv har jeg hatt en relativt fuktig helg, og sitter nå trygt med kaffekoppen, mandarin og hjemmestil i norsk som skal være ferdig til i morgen, og for første gang med disse hjemmeoppgavene fortviler jeg ikke! *stolt* Skal skrive om hvor det er godt å bo, og det sånne oppgaver jeg liker. Bare synd jeg har fått forbud av læreren å skrive kåseri, for det liker jeg så godt, men læreren min mente at jeg kunne det så godt nå, at jeg måtte gjøre noe annet. Så da ble det essay på meg denne gangen, selv om jeg ikke helt vet hvordan det går.

Nei, arbeidet kaller. Skriver sikkert mer senere!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Zalomine

forbud mot kåseri, for det kan du? Slikt har jeg aldri opplevd. skrev ETT kåseri på hele min skolegang, og det fikk kommentarene "dette er ikke et kåseri", så det prøvde jeg aldri på igjen. Norskstiler generelt, det gikk helt bra, men kåseri, det kan jeg altså ikke.

Vel... lykke til i alle fall :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonse

Guest Tristessa

Klarte jammen å levere bokmålsstil i stedet for sidemålstil jeg... Hmm.. Smarte greier, men læreren sa det gikk greit, og jeg var ikke den eneste som gjorde den tabben!

Jaja, så var det ettermiddag igjen. Er utrolig sliten for tiden, men trenger bare en time eller to, så er jeg like våken og fin igjen! Sover godt, noe jeg ikke er vant med, ettersom ryggen pleide å plage meg hele natten. Føler meg dessverre litt slapp om dagen, og kjipt er det. Energien er oppbrukt når jeg kommer hjem fra skolen, og om kveldene slapper jeg for det meste av sammen med kjæresten og gjør lekser eller leser. I kveld skal jeg i alle fall komme meg ut litt, og så må jeg tvinge meg selv til å ta noen repetisjoner på manualene, slik at jeg ikke blir helt slapp i fisken. Merkelige greier egentlig, vekten ligger på 51 kilo, men kroppen føles annerledes ut.

Hehe, litt av en sosialpornografi jeg kommer med. Verdens kjedeligste person, det er meg det! Kommer sterkere tilbake senere!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Tristessa

Så var jeg her igjen...

Har kjøpt meg en del dilldall nå, og kjæresten pusler med det nye trådløse tastaturet og musen han fikk i dag. Små barn, små gleder. Ser at jeg ikke er så veldig aktiv her inne i forhold til alle andre, men det får nå bare være, skjer ikke så mye her for tiden, og hvis det gjør det har jeg hendene litt for fulle til at jeg kommer meg inn hit for å fortelle om det. Men jeg er fortsatt overbevist om at jeg er verdens aller kjedeligste person. :ler:

Nå skal jeg snart rive meg vekk fra den stakars skjermen og se litt på tv. Fra en skjerm til en annen, det er et sunt liv jeg har, eller hva? Nåja, skal ha fri i morgen, og får endelig slappet av litt da, og det synes jeg nesten at jeg fortjener nå. Av en eller annen merkelig grunn trodde jeg skolen skulle bli så mye lettere dette året, med studieretningsfag og greier, men den gang ei. Forstår plutselig hvorfor samfunnskunnskap er normert til 5 timer uken allerede fra VK1. Vanskelig er det, men akk så interessant, og jeg angrer ikke på fagvalgene mine lenger! Blir bare veldig sliten av alt arbeidet, men å slutte på skolen er intet alternativ. Det er vel enklere å ta det nå enn om et par år, regner jeg med, og dessuten er det et så utrolig godt miljø på skolen som jeg ikke vil gå glipp av. Har fått mange nye venner det siste halvannet året.

Akkurat de siste to ukene har jeg vært noenlunde stabil humørmessig og, noe som er deilig å merke! De verste bølgedalene er vekke, men jeg holder meg fra i å si at jeg har kontrollen, for akkurat i det jeg sier at jeg har det, forsvinner den, og jeg er så lei av å miste kontrollen over meg selv. Håper bare jeg lærer å takle stresset bedre, slik at det ikke tar livet av meg. Men andre har klart det samme før meg, så da gjør jeg nok det og. Det skal bli bedre en dag!

Litt filosofisk nå ja... Ha en fortreffelig aften, alle dere som gidder å lese denne dagboken!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Kid-a

Hei, Lilyvennen!

Ville bare gi deg en klem. *KLEMMER LILY FLAT*

Og nei, du er ikke verdens kjedeligste person. Langt ifra!!!

Ha en god natt!!!

Kid

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Tristessa

Hey! Takk for klemmen vennen!

*klemmer Kid-aen slik at hun ligner Kate Moss etterpå*

God morgen!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Tristessa

Nå var det en stund siden sist jeg skrev her, men la gå...

De to siste dagene har jeg klart å forsove meg. Ikke spesielt interessant, men utrolig irriterende og ulikt meg. Jeg som alltid kommer meg opp om morgenen! Men men, i morgen blir det skole en time senere, kommer meg nok av gårde da.

I kveld skal jeg på møte, noe som garantert blir gørrkjedelig, og så skal jeg kanskje på kafè med gubben? Kafè er det beste som finnes i hele verden, og kombinert med godt humør og gode nyheter er det virkelig helt uslåelig. Verre er det når vi bekymrer oss for noe, da er det ikke like kjekt. Merkelig med det, kafè er den beste rammen for en samtale. En kan liksom ikke gjøre stort annet enn å vie sidemannen ens oppmerksomhet. Ingen sidespor, og hvert besøk blir hva en gjør det til. Jaja, har mange gode minner fra byens ulike kneiper jeg.

Urgh... De neste ukene kommer til å bli noen av de mest krevende ukene i hele skoleåret. Vi nærmer jo oss jul, og det vil ikke gå en uke uten prøver. Håper bare at det går bra da! Jeg vil ha gode julekarakterer, slik at jeg kan hvile velfortjent på mine laurbær et stykke over nyttår...

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
Svar på dette emnet

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Vi setter stor pris på at du deltar i debatten. Unngå brukerangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Husk at du selv er ansvarlig for alt du skriver på nett. Takk for at du bidrar! Her finner du reglene.

Sign in to follow this  

Artikler fra forsiden

×
×
  • Create New...